Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2024 - Psts.gr

«Υπάρχουν άνθρωποι που αγωνίζονται και μετά το κλείσιμο των καμερών» είπε ο πρώην πρωθυπουργός

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέο τζακπότ σημειώθηκε στην αποψινή κλήρωση του Τζόκερ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Χρήστος Στυλιανίδης πραγματοποιεί σήμερα (24.9.2024) και αύριο (25.9.2024), επίσκεψη στο Πεκίνο, προκειμένου να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Φόρουμ για τις Βιώσιμες Μεταφορές.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Ολέσια, ξανθιά δίμετρη Ρωσίδα, έγινε κατά λάθος η «αχίλλειος πτέρνα» του 48χρονου Αλβανού «Παουλίν», που για πολλοστή φορά διακινούσε κοκαΐνη σε… απαιτητικούς πελάτες του στην κοσμοπολίτικη Μύκονο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δώδεκα 24ωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες για την εκλογή νέου προέδρου, οι Νίκος Ανδρουλάκης, Παύλος Γερουλάνος, Νάντια Γιαννακοπούλου,

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν συναντήθηκε στη Νέα Υόρκη, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο στην Εβδομάδα Υψηλού Επιπέδου της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε εξέλιξη 6 προγράμματα της ΔΥΠΑ με επιδότηση ανά θέση εργασίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

O Ναυτικός Όμιλος Νάουσας Πάρου "Ναϊάς" σε συνεργασία με την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος, τον Δήμο Πάρου και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου διοργανώνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Μαραθώνιας – Μεγάλων αποστάσεων (OWS) Βετεράνων (MASTERS) στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου 2024.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Για πρώτη φορά φέτος η ετήσια αναπαράσταση της έκρηξης του ηφαιστείου της Σαντορίνης έλαβε χώρα Σεπτέμβριο αντί για Αύγρουστο και πιο συγκεκριμένο το προηγουμένο Σάββατο, 21/9, με περισσότερους από 200.000 επισκέπτες από ολόκληρο τον κόσμο να καταφτάνουν στο νησί ειδικά για να παρακολουθήσουν το μοναδικό αυτό θέαμα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αυστηρότερο το πλαίσιο με Κοινή Υπουργική Απόφαση, κυρώσεις σε όσους αρνηθούν - Αναλυτικά η διαδικασία και τα χρονικά πλαίσια - Κωστής Χατζηδάκης: Κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Τελευταία Νέα

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos