×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Πέμπτη, 24 Απριλίου 2014 - Psts.gr

Με έξοδα του συλλόγου «Σκόπας ο Πάριος» αγοράστηκε και εγκαταστάθηκε

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Εταιρία FR Φυσιλάνης – Ρίτσος έχοντας στο ενεργητικό της 35 χρόνια επιτυχημένης δημιουργικής  πορείας στο χώρο των ξύλινων κατασκευών έχει τη δυνατότητα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Κυριακή 27 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη και ξενάγηση στο σπήλαιο των ¨Δαιμόνων ή Καλαμπάκας¨ από σπηλαιολόγους της Ελληνικής Σπηλαιολογικής Εταιρείας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν σήμερα,

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), σε συνεργασία με την Ένωση Ελληνικού Ντοκιμαντέρ, συνεχίζει τον κύκλο προβολών επιλεγμένων ντοκιμαντέρ Ελλήνων δημιουργών την τελευταία Τετάρτη κάθε μήνα, ταυτοχρόνως, σε όλα τα μουσεία του δικτύου του.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η ομόφωνη   εκλογή του Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου, κ. Γιάννη Μαχαιρίδη, στην θέση του Προέδρου της Επιτροπής Νήσων CPMR, αποτελεί μια αναγνώριση της

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πέμπτη, 24 Απριλίου 2014 17:32

Έναρξη επιμόρφωσης 60 ανέργων

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΤΟΠΣΑ ΠΑΡΟΥ», ο Δήμος Πάρου με συντονιστή τον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο Πάρου-Αντιπάρου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Μαρίνα Βασιλάκη από το Φιλώτι Νάξου συμμετέχει στις περιφερειακές εκλογές στο πλευρό του Γιώργου Χατζημάρκου, υποψήφιου περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου και επικεφαλής του ανεξάρτητου περιφερειακού συνδυασμού, Μπροστά το Νότιο Αιγαίο.

Κατηγορία ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

Στις 24-04-2014 πρώτες πρωινές ώρες στη Μήλο άγνωστος δράστης προκάλεσε πυρκαγιά με εύφλεκτο υγρό σε πόρτα εισόδου επιχείρησης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 24 Απριλίου 2014 14:50

Σύλληψη (1) διωκόμενου στην Πάρο

Στις 23-04-2014 το βράδυ συνελήφθη στην Πάρο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου ένας 51χρονος ημεδαπός γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos