Τρίτη, 08 Μαρτίου 2022 - Psts.gr

Οι καθαρές τοξικολογικές και οι μαρτυρίες των υπαλλήλων του ξενοδοχείου οδηγούν σε κλείσιμο της δικογραφίας, με μοναδικό κατηγορούμενο τον Βασίλη Λεβέντη -

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Μύρωνας δε θα αποχαιρετήσει οριστικά το χωριό του, με αποτέλεσμα ο Μαθιός να μην επαναπαύεται, στη σειρά Σασμός. Ο νεαρός αστυνομικός, μπορεί να έφυγε από το αστυνομικό τμήμα, όμως δεν εγκατέλειψε τις προσπάθειές του να βρει τον πραγματικό δολοφόνο.

Κατηγορία LIFESTYLE

Οι τυχεροί αριθμοί στη κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 2, 3, 14, 16, 39 και Τζόκερ το 7.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ρωσία έχει προσφέρει μια «τελική» εκδοχή της προσφοράς της για τον τερματισμό της κρίσης, την οποία ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι πρέπει να αποδεχθεί ή να απορρίψει, αναφέρει δημοσίευμα της Jerusalem Post.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Βαρσοβία προετρέπει και τα άλλα μέλη του ΝΑΤΟ που διαθέτουν ίδιου τύπου αεροσκάφη να πράξουν το ίδιο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Ιταλός Υπουργός Εξωτερικών και Διεθνούς Συνεργασίας και Πρόεδρος της Επιτροπής Υπουργών του Συμβουλίου της Ευρώπης ,Λουίτζι ντι Μαγιο, ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, Τίνυ Κοξ, και η Γενική Γραμματέας του Συμβουλίου της

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατάπαυση του πυρός για τον σχηματισμό ανθρωπιστικών διαδρόμων σε περιοχές της Ουκρανίας την Τετάρτη ανακοίνωσε η Ρωσία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορυφαία θέση στην αγορά παραθεριστικής κατοικίας στη Μεσόγειο διατηρεί η Ελλάδα, με τα νησιά της Μυκόνου, της Πάρου και της Σαντορίνης να παραμένουν στις τρεις πρώτες θέσεις για πέμπτη συνεχή χρονιά μεταξύ 30 προορισμών, σύμφωνα με την πιο πρόσφατη έκθεση της Algean Property, "Yields Report 2022: Ride the Wave.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΒολοντίμιρ Ζελένσκι μέσω βιντεοκλήσης μίλησε στο βρετανικό κοινοβούλιο για τον πόλεμο στην Ουκρανία και αντέγραψε την ιστορική ομιλία του Ουίνστον Τσώρτσιλ από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και αποθεώθηκε από τους Βρετανούς βουλευτές.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Τιμή και δόξα στον θρυλικό Νίκο Σιδέρη» ανέφεραν χαρακτηριστικά οι βετεράνοι του Ολυμπιακού, ενημερώνοντας για το θάνατο του παλαίμαχου παίκτη της ομάδας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos