Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2024 - Psts.gr

Τη δέσμευση της Ελλάδας ότι θα συνεχίσει να εργάζεται συλλογικά με τους εταίρους της στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στον Διεθνή Ναυτιλιακό Οργανισμό (ΙΜΟ) για την προώθηση της από-ανθρακοποίησης της ναυτιλίας με ένα φιλόδοξο αλλά ρεαλιστικό τρόπο, υπογράμμισε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Χρήστος Στυλιανίδης στην παρέμβασή του στο "2024 Green Growth Sustainable Development Forum and Global Forum on Trade (GGSD GTF Forum)" που διοργάνωσε ο Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) στο Παρίσι στις 10-11 Οκτωβρίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατόπιν προσκλήσεως του Δικηγορικού Συλλόγου Σύρου και του Προέδρου του Κωνσταντίνου Φιφλή, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας και Μήλου κ. Δωρόθεος Β΄ μετέβη σήμερα το πρωί στο εμβληματικό Δημαρχιακό Μέγαρο Ερμουπόλεως, στις αίθουσες του οποίου στεγάζονται οι Δικαστικές Υπηρεσίες, και τέλεσε στο αίθριό του τον Αγιασμό για την έναρξη του νέου Δικαστικού Έτους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εάν κατά τη διάρκεια υλοποίησης της σύμβασης υπάρξει μεταβολή (συγχώνευση, αναστολή λειτουργίας, κατάργηση κ.λπ.) κάποιων εκ των σχολικών μονάδων προορισμού του εξοπλισμού, τότε η Αναθέτουσα Αρχή διατηρεί το δικαίωμα να ορίσει άλλες σχολικές μονάδες προς αντικατάσταση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 83, 84, 86, 88, 89 και 90 του Ν. 4555/2018, παρακαλείσθε όπως προσέλθετε σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση, στο κατάστημα της Κοινότητας Αγκαιριάς, την Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 18.30, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έχασε την μάχη για την ζωή ο δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος, ο οποίος νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, έπειτα από βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2024 13:28

Ημερίδα των «Βιώσιμων Κυκλάδων» στη Σίφνο

Έχοντας διοργανώσει μία ημερίδα για τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι Κυκλάδες γενικότερα, και έχοντας εισέλθει στο δεύτερο μισό το προγράμματος των «Βιώσιμων Κυκλάδων», είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την πρώτη μας εκδήλωση στα νησιά.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στην Μύκονο βρίσκεται η διάσημη ηθοποιός Julia Fox για τις ανάγκες ελληνοαμερικανικής παραγωγής που γυρίζεται στο νησί των ανέμων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2024 12:51

Σύλληψη διωκόμενου ημεδαπού στην Άνδρο

Την 10-10-2024 το βράδυ συνελήφθη στην Άνδρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Άνδρου, 58χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Σύρου με ποινή φυλάκισης -3- ετών για ζωοκτονία-ζωοκλοπή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με αφορμή την 11η Οκτωβρίου, ημέρα ιστορικής σημασίας για τη Σύρο, καθώς συμπίπτει με την απελευθέρωση του νησιού από τα γερμανικά στρατεύματα Κατοχής, πραγματοποιήθηκε σήμερα η Δοξολογία και η επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο Θυμάτων Κατοχής.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos