Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2024 - Psts.gr

Παρόλο που ο γάμος τους σχεδιάζεται να γίνει κοντά στα Χριστούγεννα, η ηθοποιός Ιζαμπέλλα Φούλοπ και ο πολίστας της εθνικής ομάδας Γιώργος Δερβίσης έκαναν πριν από λίγες ημέρες τα bachelor πάρτι τους.

Κατηγορία LIFESTYLE

Η κυβέρνηση προχωρά σε σημαντικές αλλαγές στον τομέα της ασφάλισης, επηρεάζοντας τακτικές για την κάλυψη κατοικιών, επιχειρήσεων και οχημάτων έναντι κινδύνων από φυσικές καταστροφές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία για την κατάθεση των απαιτούμενων υπογραφών από τους υποψήφιους αρχηγούς του ΠΑΣΟΚ στην Επιτροπή Δεοντολογίας, τα μέλη της οποίας στη συνέχεια θα ελέγξουν τις λίστες και θα προχωρήσουν στην ανακήρυξη των υποψηφιοτήτων που πληρούν τις προϋποθέσεις.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ένα αρκετά καλό από τουριστικής άποψης, σε αντίθεση με τις φημολογίες, ήταν το 5μηνο Απρίλιος – Αύγουστος 2024 για το νησί της Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Mε τον δικό τους τρόπο, αποχαιρέτησαν το νησί της Πάρου, για τη φετινή σεζόν, ο καπετάνιος και τα μέλη του πληρώματος του Champion Jet 3, πλοίο της ακτοπλοΐκής εταιρείας Sea Jets.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2024 16:11

Το ρομπότ Sophia πάει Μύκονο

Η Sophia το ρομπότ είναι προσκεκλημένη του Δήμου Μυκόνου, προκειμένου να συμμετάσχει σε ένα ξεχωριστό πάνελ με θέμα Artificial Intelligence & Ethics. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα:

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο αγαπημένος της Νίκος Συρίγος βρέθηκαν στην Μύκονο για να περάσουν κάποιες μέρες διακοπών.

Κατηγορία LIFESTYLE

H Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας προχώρησε στην εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που εμπλέκεται σε διασυνοριακή απάτη εκατομμυρίων μέσω ΦΠΑ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Είμαστε εδώ για να δώσουμε το μήνυμα ότι ο Αθλητισμός ενώνει, δίνει ηχηρά μηνύματα στην κοινωνία. Είμαι ευγνώμων σε αυτά τα παιδιά που έχω δίπλα μου, που μας τιμούν με την παρουσία τους», είπε συγκινημένος ο αναπλ. Υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης
Η έκπληξη στον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού, αναβαθμίζεται σε Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων σύμφωνα και με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos