Μεγάλη γκάφα του “Squid Game”: Η σειρά του Νetflix παρουσιάζει αληθινό τηλεφωνικό αριθμό

07 Οκτωβρίου 2021 17:37

Απίστευτη κι όμως όπως φαίνεται είναι αληθινή η ιστορία που αφορά μια δημοφιλή σειρά του Netflix καθώς σε αυτή εμφανίζεται τηλεφωνικός αριθμός ο οποίος είναι αληθινός με αποτέλεσμα η κάτοχός του έχει γίνει αποδέκτης χιλιάδων κλήσεων και μηνυμάτων.

Όπως αναφέρει το BBC, η διαδικτυακή πλατφόρμα λέει ότι θα αφαιρέσει αριθμό τηλεφώνου που εμφανίζεται στην πετυχημένη του σειρά “Squid Game”, αφού μια γυναίκα ανέφερε ότι έχει λάβει χιλιάδες κλήσεις. Το συγκεκριμένο σήριαλ δείχνει φτωχούς ανθρώπους που τηλεφωνούν για να λάβουν μέρος σε παιδικά παιχνίδια ζωής και θανάτου για χρήματα.

Η γυναίκα που αντιμετωπίζει την πρωτόγνωρη κατάσταση είναι επιχειρηματίας στην Seongju, στη νοτιοανατολική Νότια Κορέα και έκανε γνωστό ότι ο αριθμός της σειράς αφορούσε το τηλέφωνό της με αποτέλεσμα η ίδια να έχει κατακλυστεί από αιτήματα για παιχνίδι.

Όπως δήλωσε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης έλαβε χιλιάδες μηνύματα και κλήσεις στο τηλέφωνό της σε σημείο που της είναι δύσκολο να συνεχίσει την καθημερινή της ζωή.

«Αυτός είναι ένας αριθμός που χρησιμοποιώ για περισσότερα από δέκα χρόνια, οπότε έχω μείνει έκπληκτη. Υπάρχουν περισσότεροι από 4.000 αριθμοί που έπρεπε να διαγράψω από το τηλέφωνό μου», είπε στο Money Today. «Στην αρχή δεν ήξερα το γιατί, αλλά ο φίλος μου μου είπε ότι ο αριθμός μου βγήκε στο “Squid Game” και τότε το κατάλαβα».

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα απέρριψε μία προσφορά αποζημίωσης 5 εκατ. γουόν ($4.178, £3.073). Το Netflix δεν έχει σχολιάσει σχετικά, έχει παροτρύνει όμως τους οπαδούς της σειράς να μην καλούν τον συγκεκριμένο αριθμό.

«Μαζί με την εταιρεία παραγωγής, εργαζόμαστε για να επιλύσουμε αυτό το ζήτημα, συμπεριλαμβανομένης της επεξεργασίας σκηνών με αριθμούς τηλεφώνου όπου είναι απαραίτητο», δήλωσε την Τετάρτη το Netflix.

ertnews.gr/

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos