Σασμός: Η Στέλλα ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας

07 Οκτωβρίου 2021 20:13

Η Ευγενία Σαμαρά κατάφερε να δώσει το πιο δυνατό της Spoiler! Η αγαπημένη μας Στέλλα ντύνεται νύφη, με τους τηλεθεατές να απορούν τι ακολουθεί στη σειρά “Σασμός”. Αυτό είναι, σίγουρα, κάτι που δεν περίμενε κανείς.

Η Στέλλα μαθαίνει πως είναι έγκυος και όλα ανατρέπονται στη ζωή της. Όχι μόνο είναι έγκυος, αλλά ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το παιδί ενός άντρα που την άφησε για κάποια άλλη γυναίκα.

 Η ίδια βρίσκεται σε σύγχυση. Ο κόσμος είναι θλιμμένος με την κατάληξη της συγκεκριμένης ηρωίδας. Είναι ένας χαρακτήρας καλός και πολύ αγαπητός στον κόσμο. Η τύχη, όμως, θα της κλείσει το μάτι.

Η Στέλλα ντυμένη νύφη
Ένας νέος χαρακτήρας μπαίνει στη σειρά! Ο Άγγελος Σωτηρόπουλος, ο νέος γιατρός του χωριού, θα ερωτευτεί παράφορα την Στέλλα και ένα όμορφο ειδύλλιο θα ξεκινήσει ανάμεσα στους δύο.

 Η Ευγενία Σαμαρά ανέβασε μία φωτογραφία στο instagram, με την Στέλλα από τη σειρά Σασμός, ντυμένη νύφη! Το ερώτημα είναι ένα: Με ποιον παντρεύεται η πρωταγωνίστρια; Με τον νέο γιατρό του χωριού ή με τον Αστέρη;

youfly.com

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos