Σπύρος Πετρουλάκης – Σασμός: «Έρχονται τρεις σοκαριστικές δολοφονίες»

04 Νοεμβρίου 2021 16:53

Ο Σπύρος Πετρουλάκης μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα για τη σειρά Σασμός, αλλά και για τις δολοφονίες που έρχονται στα επόμενα επεισόδια, για να σοκάρουν! Ο συγγραφέας του ομώνυμου βιβλίου μίλησε για τις ομοιότητες των χαρακτήρων, με βάση το βιβλίο, αλλά και για τις επιλογές των ηθοποιών.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, για τον ρόλο της Καλλιόπης είχε προτείνει στον σκηνοθέτη την Μαρία Τζομπανάκη, χωρίς να πιστεύει πως η ηθοποιός θα επιστρέψει από την Αμερική για να πει το μεγάλο ναι στη σειρά.

Σχετικά με τα παράνομα ζευγάρια, τα δεινά θα είναι πάρα πολλά. Εκτός από την Αργυρώ, τον Αστέρη, την Σεμίνα και τον Πέτρο, ένας νέος έρωτας θα απασχολήσει ιδιαίτερα τους τηλεθεατές, φέρνοντας εντάσεις.

Τα φονικά και οι ιστορίες αγάπης

Σχετικά με τους έρωτες, ο Άγγελος δε θα απασχολήσει το κοινό μόνο με το παρελθόν του, αλλά και μέσω μίας ιστορίας αγάπης που θα γεννηθεί και θα προβληματίσει. Ο νέος γιατρός του χωριού θα ερωτευτεί παράφορα την Στέλλα και μία ιδιαίτερη σχέση θα ξεκινήσει…

Όσον αφορά στα φονικά, ο Σπύρος Πετρουλάκης ανέφερε πως στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός έρχονται τουλάχιστον τρεις δολοφονίες. Οι δολοφονίες αυτές θα αλλάξουν σημαντικά την υπόθεση, καθηλώνοντας το τηλεοπτικό κοινό.

Η συνέχεια προβλέπεται ανατριχιαστική. Τα πάντα είναι έτοιμα να τιναχθούν στον αέρα, με τις δύο οικογένειες να βρίσκονται απέναντι. Πότε θα έρθει ο πολυπόθητος Σασμός και τί θα συμβεί στη συνέχεια της σειράς; Ποια άτομα θα χάσουν τη ζωή τους και πόσο θα επηρεαστεί η υπόθεση;

youfly.com/

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos