Σασμός: Ποια είναι η Ανθούλα; Και γιατί την έκλεισε σε ίδρυμα η Καλλιόπη;

05 Νοεμβρίου 2021 18:13

Ποια είναι η ηθοποιός που παίζει την Ανθούλα και έχει σχολιαστεί για το έντονο βλέμμα της;

Τελικά οι εφιάλτες που βλέπει όλο αυτό το διάστημα η Καλλιόπη στο Σασμό του Alpha κρύβουν μια άγνωστη και πονεμένη ιστορία. Η καπετάνισσα των Σταματάκηδων είχε κλείσει σε ίδρυμα την Ανθούλα και το μωρό της για αυτό και βασανίζεται από τύψεις. Πως θα αντιδράσει όμως ο Άγγελος όταν θα μάθει την αλήθεια;

«Είσαι τα πάντα για μένα»
Μέχρι να φτάσουμε στην αποκάλυψη αυτού του μεγάλου μυστικού, η οικογένεια του Αστέρη του χρωστά μεγάλη ευγνωμοσύνη που ως γιατρός του προσέφερε τις πρώτες βοήθειες μετά το ατύχημά του και του έσωσε τη ζωή. Ο Άγγελος έρχεται πιο κοντά με την οικογένεια και αυτό θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο την αγωνία μας γιατί Μαθιός και Αστέρης είναι τα ξαδέλφια του και κανείς δεν το ξέρει.

Σασμός: Αργυρώ και Μαρίνα συγκρούονται και το Twitter γίνεται έξαλλο

Πάντως η περιπέτεια του Αστέρη θα φουντώσει ξανά τον έρωτά του με την Αργυρώ η οποία στέκεται κοντά του λέγοντας «'Εφτανε μια στιγμή για να καταλάβω ότι είσαι τα πάντα για εμένα». Η Αργυρώ διατρέχει όμως μεγάλο κίνδυνο να αποκαλυφθεί ο έρωτάς τους και βρίσκει απροσδόκητο σύμμαχο την Βασιλική που την φυγαδεύει από το νοσοκομείο πριν πέσει πάνω στο Μαθιό. Τελικά ως ηρωίδα η Βασιλική αποδεικνύεται η πιο καλοσυνάτη από όλους! Οι χρήστες του Twitter την θεώρησαν όμως, τη... χειρότερη για να φυλάει τον Αστέρη!

Την βοήθησε ή την τιμώρησε;
Σε έναν από τους εφιάλτες της, η Καλλιόπη είδαμε να ταλαιπωρείται από το...φάντασμα της Ανθούλας που της επιστρέφει το χρυσό σταυρό - δώρο που είχε δώσει για την γέννηση του γιού της. Αυτό που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, ξεπερνά κάθε φαντασία, αφού μαθαίνουμε πως η Καλλιόπη είχε κλείσει σε ίδρυμα μαμά και παιδί. Για να μην μάθει κανείς ότι έχει γεννήσει το γιό του Βρουλάκη; Για να την τιμωρήσει; 'Η για να μην μαθευτεί και ανοίξει ένας νέος κύκλος αίματος μεταξύ των δύο οικογενειών; Σίγουρα το τελευταίο. 'Οσο και να φαίνεται περίεργο, είναι λογικό γιατί η βεντέτα μετά, θα είχε ως θύματα έναν από τους δικούς της γιούς, για αυτό και ήθελε να προστατεύσει τον Μαθιό και τον Αστέρη.

 Γνωστός ηθοποιός από τις 'Αγριες Μέλισσες είναι ο σύζυγος της Βασιλικής από τον Σασμό!

Η ηθοποιός....μυστήριο
'Ολοι μας έχουμε αναρωτηθεί ποια είναι η ηθοποιός που ενσαρκώνει την Ανθούλα και θα την δούμε περισσότερο ως flashback στα επόμενα επεισόδια σε νεαρή ηλικία, όπου θα αρχίσουμε να μαθαίνουμε τη ζωή της. Η νεαρή ηθοποιός με τα εκφραστικά μπλέ μάτια ως φάντασμα είναι η Νατάσα Φαίη Κοσμίδου. Εκτός από ηθοποιός είναι σκηνοθέτης και θεατροπαιδαγωγός. Αυτά τα έντονα μάτια και το αγγλοσαξωνικό προφίλ της έχουν εξήγηση καθώς η μαμά της είναι Ιρλανδή. «Κρατάω από την χώρα των τρελών παραμυθάδων! Από πολύ πολύ πολύ μικρή ήξερα ότι θέλω να γίνω σαν τον παππού μου εκεί: Ένας μάγος που ζωντανεύει ιστορίες! Δεν ξέρω αν αυτό ονομάζεται σκηνοθέτης. Ξέρω ότι είναι αυτό που αγαπάω να κάνω» έχει δηλώσει σε συνέντευξή της. Η Νατάσα Κοσμίδου είναι γνωστή τα τελευταία χρόνια στο χώρο του θεάτρου με την διπλή της ιδιότητα ως σκηνοθέτης και η ηθοποιός.

*Ως μεγαλύτερη βέβαια σε ηλικία την Ανθούλα θα την ενσαρκώσει άλλη ηθοποιός και σύντομα θα σας έχουμε νέες αποκαλύψεις.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos