×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2013 - Psts.gr

Κάθε χρόνο στο τέλος του καλοκαιριού συνηθίζω να κάνω ένα ιδιότυπο απολογισμό, που έχει σχέση κυρίως με τις κακές εικόνες της τουριστικής Πάρου που αντίκρισαν οι επισκέπτες μας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2013 18:48

Αναφορές Παναγιώτη Ρήγα

Τρεις αναφορές κατέθεσε ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Κυκλάδων Παναγιώτης Ρήγας. Η πρώτη αφορά το Κέντρο Υγείας Πάρου, η δεύτερη σχετικά με τα δρομολόγια του επιδοτούμενου πλοίου από Πειραιά προς Κίμωλο και η τρίτη με θέμα την κατάργηση της διδασκαλίας των Ιταλικών από τα ημερήσια Γυμνάσια.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις 7 & 8 Σεπτεμβρίου 2013 πραγματοποιήθηκε στην Ιτέα το Παμπεριφερειακό Πρωτάθλημα Κολύμβησης Συλλόγων που προετοιμάζονται στη θάλασσα. Ο ΑΟΠ συμμετείχε με οχτώ αθλητές και αθλήτριες που συνολικά αποκόμισαν 15 μετάλλια (4 χρυσά – 3 αργυρά – 8 χάλκινα).

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Ο Ναυτικός όμιλος Πάρου συμμετείχε στο διασυλλογικό αγώνα κολύμβησης που διοργανώθηκε από τον Ναυτικό όμιλο Σύρου με 12 αθλητές ηλικίας 8 έως 12 ετών, με 19 κατηγορίες αγωνισμάτων.

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2013 10:51

Διακομιδή 18χρονης από Πάρο για Σύρο

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε σήμερα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2013 10:46

Γκάλοπ - καμπανάκι για όλα τα κόμματα

Χωρίς χαμόγελα, αλλά αντίθετα με έκδηλο προβληματισμό, υποδέχθηκαν σχεδόν όλα τα κόμματα τις πρώτες -μετά τη θερινή ραστώνη- δημοσκοπήσεις.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίδομα-δώρο σε 500 αστυνομικούς που υπηρετούν στις θέσεις-φιλέτο της Βουλής, του Μαξίμου, και στους επικεφαλής των κοινοβουλευτικών ομάδων πέρασε με «φωτογραφική» ρύθμιση και εν αγνοία του πρωθυπουργού Α. Σαμαρά και του προέδρου της Βουλής Ευ. Μεϊμαράκη, σε τροποποιήσεις που κατατέθηκαν την Τρίτη στο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας για το νέο Λύκειο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2013 10:35

Η Google τιμά τον σπουδαίο Κάρολο Κουν

Φόρο τιμής στον σπουδαίο Έλληνα σκηνοθέτη Κάρολο Κουν αποτίει με το σημερινό της λογότυπο η Google, τιμώντας την συμπλήρωση 105 ετών από τη γέννησή του.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2013 10:29

Πράσινη ανάσα 28.000 τ.μ. στην Καλλιθέα

Ενα ανοικτό κολυμβητήριο ολυμπιακών διαστάσεων (φωτογραφία), μια παιδική πισίνα, ένα γήπεδο ποδοσφαίρου, μια παιδική χαρά, καθώς και τρία κτιριακά συγκροτήματα υποστηριστικών εγκαταστάσεων 1000 τ.μ., με πράσινες (φυτεμένες) στέγες, μέσα σε μια έκταση 28.000 τ.μ., με δέντρα και θάμνους, συνιστούν το Δημοτικό Πάρκο Αθλητισμού και Αναψυχής στην Καλλιθέα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το σχέδιο εισαγωγής του στο Χρηματιστήριο επισημοποίησε ο ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης, Twitter.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos