×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Κυριακή, 08 Σεπτεμβρίου 2013 - Psts.gr

Δόθηκε στη δημοσιότητα η τέταρτη μηνιαία έκθεση του Ενιαίου Συστήματος Ελέγχου και Πληρωμών Συντάξεων «ΗΛΙΟΣ» που αποτυπώνει την εικόνα των συνταξιοδοτικών παροχών της χώρας για το μήνα Σεπτέμβριο του 2013.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κυριακή, 08 Σεπτεμβρίου 2013 14:08

Επίσκεψη Γ. Μαχαιρίδη στη Θηρασιά

Επίσκεψη στη Θηρασιά πραγματοποίησε χθες ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιάννης Μαχαιρίδης συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Θήρας κ. Ζώρζο Νίκο και τους Περιφερειακούς Συμβούλους κ. Ηλία Μάινα και κ. Γιώργο Γκούφα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Ελλάδα βρίσκεται στην ανηφόρα, αλλά και στην τελική στροφή, όπως δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνηση, Ευάγγελος, κατά την ομιλία του σε παραγωγικούς φορείς, επιμελητήρια και εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη ΔΕΘ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τον Αργυρό Λέοντα, το δεύτερο βραβείο του Φεστιβάλ της Βενετίας, απέσπασε η ταινία «Miss Violence του Αλέξανδρου Αβρανά» για την καλύτερη σκηνοθεσία, μία κορυφαία διάκριση για τον ελληνικό κινηματογράφο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Κυριακή, 08 Σεπτεμβρίου 2013 12:02

4,7 Ρίχτερ «ταρακούνησαν» το πρωί την Κρήτη

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 07.59 σήμερα το πρωί νότια του Ηρακλείου της Κρήτης, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών και το Εργαστήριο Γεωφυσικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την πρώτη δημόσια δοκιμή πραγματοποίησε στα τέλη Αυγούστου στην Ιαπωνία το L Zero (L0), το τρένο μαγνητικής αιώρησης (maglev) που αναπτύσσει η εταιρεία σιδηροδρόμων Central Japan Railway. Αν και το L Zero κατέχει τον τίτλο της ταχύτερης αμαξοστοιχίας στον κόσμο ήδη από το 2003, όταν πέτυχε τελική ταχύτητα 581 χλμ./ώρα, στη δημόσια επίδειξη άγγιξε «μόλις» τα 505 χλμ./ώρα.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos