Κυριακή, 13 Ιουλίου 2014 - Psts.gr

Ο Σύλλογός μας στην προσπάθεια του να βελτιώσει την εικόνα του παραδοσιακού οικισμού της Παροικιάς και σε συνεργασία με το Δήμο μας ολοκλήρωσε τη σήμανση στα 6 πάρκινγκ που διαθέτει η Παροικιά με πινακίδες που οδηγούν από τον οικισμό στα πάρκινγκ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 13 Ιουλίου 2014 13:47

Συνεδρίαση Περιφερειακής Ν.Δ

Σε πολύ καλό κλίμα, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12 Ιουλίου 2014 στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής Νοτίου Αιγαίου υπό την προεδρία του

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κυριακή, 13 Ιουλίου 2014 13:44

Η πανέμορφη, πληγωμένη Ελένη

Το μεγαλύτερο, ίσως, «πέραμα» που έχει απομείνει στην Ελλάδα, διατηρητέο (αριστερά προ 15ετίας), λιώνει σήμερα (δεξιά) σ' ένα καρνάγιο στη Σαλαμίνα.
Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Κυριακή, 13 Ιουλίου 2014 13:41

Ο «Σήφης» δεν τσίμπησε

Η επιχείρηση εγκλωβισμού του ερπετού ξεκίνησε το μεσημέρι της Παρασκευής, όπως είχε προαναγγελθεί, όμως ο κροκόδειλος αποδεικνύεται... αλεπού και λαμβάνει τις προφυλάξεις του.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λίγες ώρες απομένουν πριν από την σέντρα του πολυαναμενόμενου μεγάλου τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου μεταξύ Αργεντινής - Γερμανίας, στο στάδιο Μαρακανά του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
«Οχι άλλη λιτότητα, κάλυψη του χρηματοδοτικού κενού χωρίς νέα δανειακή σύμβαση και χωρίς νέο Μνημόνιο», λύση στο πρόβλημα του χρέους μέχρι το τέλος του χρόνου και μικρή
Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Για τους επαγγελματίες που χρειάζονται ένα notebook το οποίο να συνδυάζει εξαιρετική ανθεκτικότητα με ευκολία στη μεταφορά, προορίζεται το καινούργιο ThinkPad X1
Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Κυριακή, 13 Ιουλίου 2014 13:30

Στην Αβάνα με τον Φ. Κάστρο ο Πούτιν

Eπίσημη επίσκεψη στην Αβάνα πραγματοποίησε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, στο πλαίσιο της εξαήμερης περιοδείας του στη Λατινική Αμερική.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γεγονός αποτελεί και η χερσαία επιχείρηση στη Λωρίδα της Γάζας, καθώς καταδρομείς του ισραηλινού πολεμικού Ναυτικού επιτέθηκαν νωρίς το πρωί σε θέση της Χαμάς, από όπου είχαν εκτοξευτεί πύραυλοι κατά του Ισραήλ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos