Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017 - Psts.gr

Η ιστορική μνήμη του λαού μας, κράτησε ζωντανό το έθιμο της λαμπαδηφορίας που θα αναβιώσει στην Πάρο το βράδυ της 25ης Μαρτίου στη μνήμη της ηρωίδας του νησιού Μαντώς Μαυρογένους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο καθημερινό μας διαιτολόγιο υπάρχουν πολλά διατροφικά ζευγάρια, δηλαδή τροφές που καταναλώνονται μαζί και έχουν πολλά οφέλη για τον οργανισμό μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι Καμάρες Πάρου, η πρώτη περιοχή η οποία δυστυχώς έχει υποστεί συνέπειες από την εγκατάσταση ανεμογεννητριών, καλεί τους κατοίκους της περιοχής αλλά και της Πάρου σε ανοιχτή συζήτηση για το ζήτημα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαβάστε αναλυτικά τις εκδηλώσεις:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση του Βερολίνου (ΙΤΒ). Τα μηνύματα από τη Γερμανία, όπως και από κάθε άλλη τουριστική αγορά είναι ιδιαίτερα θετικά για τα νησιά μας για τη σεζόν του 2017.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Πάρου, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει για τις επεμβάσεις που έγιναν στο Δημοτικό σχολείο Αγκαιριάς με τη βοήθεια του Δήμου Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναθέτει, χωρίς αμοιβή, στον Δημοτικό Σύμβουλο της πλειοψηφίας κ. Αλέξανδρο Κουκά του Δημητρίου, ως Εντεταλμένο Σύμβουλο Καθαριότητας και Τεχνικών Έργων, με θητεία που διαρκεί δυόμιση έτη, έως την λήξη της τρέχουσας δημοτικής περιόδου (31-08-2019), την εποπτεία και το συντονισμό συγκεκριμένων δράσεων του Δήμου και ειδικότερα του μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δήμαρχος Μυκόνου, κ. Κωνσταντίνος Κουκάς πραγματοποίησε ενημερωτική συνάντηση στο Δημαρχείο Μυκόνου, με τους βουλευτές του Σύριζα στις Κυκλάδες κ.κ Νικόλαο Συρμαλένιο, Αντώνη Συρίγο και Νίκο Μανιό.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για το Μαϊάμι της Φλόριντα αναχώρησε σήμερα το πρωί ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης προκειμένου να συμμετάσχει σε συναντήσεις εργασίας σχετικά με τη μεγάλη επενδυτική πρόταση Αμερικανών παραγωγών για τη δημιουργία μόνιμων κινηματογραφικών εγκαταστάσεων στη Σύρο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην αρχής της σχολικής χρονιάς γεννήθηκε η ιδέα να ασχοληθούμε και να λάβουμε μέρος στον 3ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ρομποτικής για τα δημοτικά σχολεία. Το εγχείρημα δύσκολο καθώς κανείς μας δεν είχε ιδέα από ρομποτική.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos