Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017 - Psts.gr


Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Μαρτίου 2017, στην αίθουσα του πρώην Δημοτικού Σχολείου Καμαρών, παρουσία πολιτών και του Δημάρχου Πάρου κ. Μ. Κωβαίου, συζήτηση σχετικά με τις ανεμογεννήτριες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ


Το πολύτιμο, ανθρωπιστικό έργο της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης (Παράρτημα Κυκλάδων) αποτελεί μια όαση προσφοράς και αλληλεγγύης στον πάσχοντα συνάνθρωπο στην Πάρο. Η Ε.Ο.Δ, πραγματοποιώντας κάθε χρόνο εκατοντάδες διακομιδές σε περιστατικά που έχρηζαν επείγουσας υγειονομικής φροντίδας, έχει σώσει ζωές, καθιστώντας τις εθελοντικές υπηρεσίες της ανεκτίμητης αξίας για το νησί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ


ΑΠΟ ΠΑΡΟΙΚΙΑ -ΜΑΡΑΘΙ-ΚΩΣΤΟ-ΛΕΥΚΕΣ-ΠΡΟΔΡΟΜΟ-ΜΑΡΜΑΡΑ-ΜΑΡΠΗΣΣΑ-Π.ΛΙΒΑΔΙ-ΛΟΓΑΡΑΣ-

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 Στις 07:30 π.μ. θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες των εκκλησιών, με μέριμνα των ιερέων και επιτρόπων κάθε ενοριακού Ναού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων καταδικάζει κάθε ενέργεια θανάτωσης των προστατευόμενων θαλάσσιων χελωνών. Ωστόσο, με αφορμή τα σχόλια και δημοσιεύματα που έχουν κατακλύσει τις τελευταίες ημέρες το διαδίκτυο μετά το δελτίο που εξέδωσε το Κέντρο Διάσωσης Θαλασσίων Χελωνών του ΑΡΧΕΛΩΝ, σας ενημερώνουμε ότι καμία αρμόδια αρχή δεν έχει διαπιστώσει τις συνθήκες θανάτωσης των θαλάσσιων χελωνών και κανείς δεν γνωρίζει τις αιτίες, τον χρόνο και τον τόπο που προκλήθηκαν οι θάνατοι αυτοί.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ


Στο πλαίσιο του Προγράμματος Επιδοτούμενης Κατάρτισης και Πρακτικής Άσκησης για Άνεργους Νέους, ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ) ως συνδικαιούχος υλοποιεί την Πράξη "Κατάρτιση, Πιστοποίηση και Συμβουλευτική, με στόχο την Ενδυνάμωση των Δεξιοτήτων Άνεργων Νέων 18-24 ετών σε ειδικότητες του τομέα Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών", το οποίο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού" και είναι υποψήφιο προς ένταξη στο Ε.Π. "Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση" στο ΕΣΠΑ 2014 - 2020. Η πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ


Σύμφωνα με τα υπ’αρ. πρωτ.7517 / 09-03-2017 έγγραφα του ΥΠ.ΕΣ / Γεν. Δ/νση Οικ. Υπηρ. & Διοικ/κής Υπ/ξης / Δ/νση Διοικ/κής Υποστήριξης / Τμ. Οργάνωσης & Απλούστευσης Διαδικασιών και Εθιμοτυπίας αναφορικά με τον εορτασμός της Εθνικής Εορτής της 25ης Μαρτίου, σας γνωρίζουμε τα εξής :

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ


Με χαλαρούς ρυθμούς συνεχίζεται σήμερα η δράση στο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα, όπου ξεχωρίζει η αναμέτρηση που κλείνει την 25η αγωνιστική της Σούπερλιγκ.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Όταν μιλάμε για βουλωμένες αρτηρίες αναφερόμαστε στην αρτηριοσκλήρυνση, δηλαδή τις στενώσεις που υφίστανται οι αρτηρίες λόγω της σώρευσης λιπωδών ιζημάτων στα τοιχώματά τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο τελικός κυπέλλου ανάμεσα στις ποδοσφαιρικές ομάδες Α.Ο Σύρου και Πανναξιακό τα είχε όλα!

Κατηγορία ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos