Τετάρτη, 15 Δεκεμβρίου 2021 - Psts.gr

Ο Αρχίατρος της Αγγλίας Κρις Ουίτι δήλωσε την Τετάρτη ότι η παραλλαγή του κορονοϊού Όμικρον αποτελεί μια πραγματικά σοβαρή απειλή και ότι αυτό που οι αξιωματούχοι της υγείας γνωρίζουν ήδη είναι “κακό”.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά από ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη, μεταφέρθηκε εσπευσμένα το απόγευμα της Τετάρτης 15 Δεκεμβρίου στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου στην Αργολίδα ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 15 Δεκεμβρίου 2021 22:19

Άγαλμα για τον Αγουέρο

Η καρδιακές αρρυθμίες ανάγκασαν τον Σέρχιο Αγουέρο να ανακοινώσει στη Βαρκελώνη το τέλος στην καριέρα του. Στη συνέντευξη τύπου βρέθηκε και ο Πεπ Γκουαρντιόλα, υπό τις οδηγίες του οποίου ο Αργεντίνος επιθετικός σκόραρε 127 γκολ σε 182 παιχνίδια.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παγκόσμια ανησυχία προκαλεί η ραγδαία εξάπλωση του νέου στελέχους Όμικρον διεθνώς, με τους ειδικούς να τονίζουν ότι η συνύπαρξή του με το στέλεχος Δέλτα θα ασκήσει αφόρητες πιέσεις στα συστήματα Υγείας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μελέτη ομάδας από το Πανεπιστήμιο του Χονγκ Κονγκ, διαπίστωσε ότι η μετάλλαξη Όμικρον πολλαπλασιάζεται περίπου 70 φορές γρηγορότερα τόσο από τον αρχικό στέλεχος του κορονοϊού όσο και την Delta σε δείγματα ιστών σε εργαστηριακά πειράματα που θα μπορούσαν να εξηγήσουν την ταχεία μετάδοσή του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 17η Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Παρασκευή και ώρα 18:00, θα πραγματοποηθεί η 20η Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με τηλεδιάσκεψη μέσω της υπηρεσίας ΄΄ΖΟΟΜ΄΄ σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.3852/2010, τις διατάξεις του Ν.3463/2006, τις διατάξεις του

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μεγάλη μας έκπληξη, παρακολουθώντας τη διεξαγωγή του δημοτικού συμβουλίου, την 7η Δεκεμβρίου, και συγκεκριμένα το 2ο θέμα, «Ψήφιση του Τεχνικού Προγράμματος Δήμου Πάρου για το έτος 2022», με εισηγητή το δήμαρχο κ. Μάρκο Κωβαίο, αντιληφθήκαμε ότι οι προτάσεις που εισηγηθήκαμε ως φορέας, στη δημοτική επιτροπή διαβούλευσης, δε συζητήθηκαν!!!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μια μακροσκελή ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Facebook, ο Άδωνις Γεωργιάδης απαντά στην «επίθεση» που εξαπέλυσε εναντίον του ο Αντώνης Κανάκης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα δημοσκόπηση, της Καπα Research, αποτυπώνει την κυριαρχία της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και την άνοδο του ΚΙΝΑΛ μετά και την εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο ΑΝΤ1 εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για το μέλλον των εκπομπών «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο», μετά τα όσα έγιναν με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos