Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022 - Psts.gr

Μια σπουδαία δωρεά σύγχρονης υγειονομικής πρόληψης θα ενταχθεί εφεξής στο νησί της Αντιπάρου μετά από σχετικό αίτημα του Δημάρχου του νησιού κ. Α. Φαρούπου προς το Γραφείο του Πρωθυπουργού κ. Κ. Μητσοτάκη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδικότερα για τις Νταντάδες της γειτονίας, η δικαιούχος μητέρα ή πατέρας θα δικαιούται την επιταγή των 200 με 250 ευρώ με βάση το ατομικό τους εισόδημα και όχι το οικογενειακό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο μεγαλύτερος γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη ασχολείται εδώ και χρόνια με τη φωτογραφία

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022 21:07

Στη Μύκονο η κηδεία του Τζώρτζη Μονογυιού

Ο Τζώρτζης Μονογυιός θα κηδευτεί στη Μύκονο, όπως ενημέρωσε ο στενός φίλος του και αντιδήμαρχος του νησιού των Κυκλάδων, Μίλτος Ατζαμόγλου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ), ενημερώνει για το περιστατικό με αεροσκάφος που βγήκε εκτός διαδρόμου κατά την διαδικασία προσγείωσης στο αεροδρόμιο Μήλου λόγω ισχυρών πλαγίων ανέμων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Αργυρώ κι η Μαρίνα ετοιμάζονται να εγκαταλείψουν την Κρήτη μία και καλή στο «Σασμό», μετά την τραγωδία που θα «χτυπήσει» την οικογένειά τους.

Κατηγορία LIFESTYLE

Μια συνταγή για ένα λαχταριστό γλυκό είναι πάντα ευπρόσδεκτη.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Στη διάρκεια του καθημερινού σας ντους συνιστάται να κάνετε μια κίνηση - και με τα δυο χέρια - για τουλάχιστον μισό λεπτό που θα διασφαλίσει την κινητικότητά σας καθώς τα χρόνια περνούν

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

“Βροχάρης” αποδεικνύεται ο φετινός Ιανουάριος για το νησί της Πάρου μιας και φαίνεται να “αποζημιώνει” για το παρατεταμένο διάστημα ανομβρίας του φθινοπώρου μέχρι τα τέλη του οποίου, το νησί ήταν παντελώς άνυδρο και κατάξερο θυμίζοντας καλοκαίρι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Aegean:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos