Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2022 - Psts.gr

Την Τετάρτη στην συνεδρίαση των λοιμωξιολόγων αναμένεται να αποφασιστεί η πρώτη χαλάρωση των μέτρων και από τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου να προχωρήσει η απελευθέρωση της μουσικής και να αυξηθούν και οι θεατές στα γήπεδα. Αυτά τα δυο σημεία χαλάρωσης προανήγγειλε και ο υπουργός Υγείας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης είπε οτι «για το 2022, έχουν βγει ή θα βγουν οι προκηρύξεις για μόνιμες προσλήψεις, που αφορούν 4.000 θέσεις νοσηλευτών, 900 θέσεις για λοιπό προσωπικό και 700 θέσεις ιατρικού προσωπικού με ενδεχόμενο αυτές να αυξηθούν».
Προκηρύξεις για 5.600 μόνιμες προσλήψεις στο ΕΣΥ το 2022

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χιλιάδες καινούρια αυτοκίνητα βρίσκονται παρκαρισμένα στην σημείο που γίνονται οι φορτοεκφορτώσεις (πύλη Γ2). Είναι τόσα πολλά που δεν χωρούν άλλα και τα νέα που έρχονται τα παρκάρουν στον τομέα που δένουν τα κρουαζιερόπλοια…

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διευκρινίσεις για το πρόστιμο των διοικητικό πρόστιμο των 100 ευρώ στους ανε,βολίαστους άνω των 60 ετών το οποίο επιβάλλεται από σήμερα, έδωσε ο διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργος Πιτσιλής κατά την ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας και του εμβολιασμού στην χώρα μας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η βουλευτής της ΝΔ, Κατερίνα Μονογυιού, έκανε την πρώτη της ανάρτηση στα social media μετά τον θάνατο του αδερφού της, Τζώρτζη Μονογυιού, στο σοκαριστικό τροχαίο με την Ferrari στη Βούλα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανοίγει την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου η πλατφόρμα προκειμένου περίπου 500.000 ανοσοκατασταλμένοι πολίτες να κλείσουν ραντεβού και να κάνουν την τέταρτη δόση εμβολίου κατά του κορονοϊού, όπως ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης της Δευτέρας ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2022 18:09

Ανακοίνωση ΚΟΜΥ Πάρου - ΕΟΔΥ

Σας ενημερώνουμε ότι οι Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ , θα πραγματοποιούν δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου με "rapid test" σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 255-257 και 268 του Ν.3463/2006 (Κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων) και τις διατάξεις του άρθρου 3 του ΦΕΚ Β’ 1492/2007, σας προσκαλούμε σε έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π., που θα γίνει την 18η Ιανουαρίου 2022 ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00΄ μέσω τηλεδιάσκεψης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το έργο είναι προϋπολογισμού 420.360,00 ευρώ και χρηματοδοτείται από Πρόγραμμα Δημο-σίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μετρημένα τα παιχνίδια στο σημερινό κουπόνι της Δευτέρας (17/01), με το ενδιαφέρον να στρέφεται στα παιχνίδια της Serie A, όπου διεξάγονται τρεις δυνατές αναμετρήσεις.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos