Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023 - Psts.gr

Την επέλαση της «Μπάρμπαρα» αναμένουν οι κάτοικοι των περισσότερων περιοχών της Ελλάδας, τη στιγμή που το κύμα κακοκαιρίας θα φέρει πολικό κρύο και έντονες χιονοστρώσεις, ακόμη και σε πολύ χαμηλά υψόμετρα και στο κέντρο της Αθήνας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Μονογυιού επισκέφτηκε τη Σαντορίνη για να παρευρεθεί στη μεγάλη γιορτή της Υπαπαντής.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππος Φόρτωμας, για την απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού, κ. Λευτέρη Αυγενάκη, να συμπεριλάβει προτάσεις των αθλητικών σωματείων των νησιών των Κυκλάδων στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου, που πρόκειται να ψηφιστεί το επόμενο διάστημα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023 17:57

Ανακοίνωση ΚΟΜΥ Πάρου - ΕΟΔΥ

Σας ενημερώνουμε ότι οι Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ , θα πραγματοποιούν δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου covid-19 (rapid test) σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η πρώτη σφοδρή κακοκαιρία του φετινού χειμώνα θα κάνει «ποδαρικό» το επόμενο 24ωρο οπότε και ψυχρές βόρειες αέριες μάζες θα ρίξουν τον υδράργυρο κατά 10 – 12 βαθμούς και θα φέρουν χιονόνερο και χιονοπτώσεις κυρίως στα ανατολικά και νότια της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηκακοκαιρία Barbara αναμένεται από το Σαββατοκύριακο να επηρεάσει πολλές περιοχές της χώρας – μεταξύ αυτών και την Αττική – και το υπουργείο Μεταφορών προειδοποιεί ότι θα επιβληθούν τσουχτερά πρόστιμα στους οδηγούς που δεν έχουν αντιολισθητικές αλυσίδες στο όχημα τους, ενώ βρίσκονται σε περιοχές που απαιτούνται.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με την κηδεία του κυβερνήτη του μοιραίου Phantom, Ευστάθιου Τσιτλακίδη, γράφτηκε ο επίλογος της τραγωδίας που εκτυλίχθηκε την περασμένη Δευτέρα, όταν το μαχητικό κατέπεσε στην περιοχή της Ανδραβίδας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συστάσεις στους πολίτες απευθύνει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας ενόψει της κακοκαιρίας ΜΠΑΡΜΠΑΡΑ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τον νέο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή, Ταξίαρχο Λουκά Θάνο υποδέχθηκε στο γραφείο του, ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης, μετά την ανάληψη των νέων του καθηκόντων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 O Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Κυκλάδων Ν.Δ. κ. Γιάννης Βρούτσης, συναντήθηκε σήμερα με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη, με τον οποίο συζήτησαν σειρά θεμάτων που αφορούν τα Αθλητικά Σωματεία των νησιών του

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos