Αίτημα διοργάνωσης Κυπέλλου Final Four Γυναικών

19 Φεβρουαρίου 2020 14:40

Ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός και Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης αποτελεί μια διαρκώς αυξανόμενη κυψέλη, τόσο για το αθλητικό όσο και για το πολιτιστικό γίγνεσθαι του νησιού, αλλά και όλων των Κυκλάδων.

Φιλοξενεί στις εγκαταστάσεις του χιλιάδες αθλούμενους, ομάδες, αγώνες και φιλάθλους ετησίως, ενώ ιδιαίτερα σημαντικές είναι και οι διοργανώσεις που έχει αναλάβει κατά τα έτη λειτουργίας του.

Ενδεικτικά αναφέρουμε, την αθλητική διοργάνωση του “Super Cup Ανδρών” του έτους 2010, όπως και την ανάληψη διοργάνωσης και πραγματοποίησης των “Final Four Κυπέλλου Γυναικών”, των ετών 2013 και 2018 αντιστοίχως. Όλες οι προαναφερόμενες κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις, στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία.

Ο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ., αποδεδειγμένα φέρει την ισχυρή θέληση και τις κατάλληλες προϋποθέσεις να αιτείται και να υλοποιεί με επιτυχία μεγάλες διοργανώσεις. Μάλιστα, η θέση μας ως νέα διοίκηση, ταυτίζεται απόλυτα με εκείνη της εξωστρέφειας. Κάτι το οποίο έχει ήδη γίνει κατανοητό, κυρίως από την άμεση θέσπιση και άκρως επιτυχημένη υλοποίηση νέων μεγάλων θεσμών, παρά το σύντομο διάστημα άσκησης των καθηκόντων μας.

Στο πλαίσιο αυτό και με θεμέλιο συστατικό την έντονη επιθυμία μας, συνοδευόμενη από την βεβαιότητα ότι μπορούμε να διοργανώσουμε ένα ακόμα πιο επιτυχημένο Κύπελλο Final Four Γυναικών, προχωράμε την αρχική επικοινωνία που είχαμε μαζί σας τηλεφωνικώς για να αιτηθούμε και γραπτώς την ανάληψη της διοργάνωσης του “Κυπέλλου Final Four 2020” στις κλειστές εγκαταστάσεις του Οργανισμού μας.

Η πρόθεσή μας, είναι ο Οργανισμός και η Σαντορίνη να αποτελέσουν με συνέπεια και συνέχεια στον χρόνο, έναν ουσιαστικό υποστηρικτή του αθλήματος της πετοσφαίρισης και των προσπαθειών της Ε.Ο.ΠΕ.

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ

Βασίλης Αλαφούζος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos