Κυριακή, 23 Απριλίου 2017 - Psts.gr

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης – Παράρτημα Κυκλάδων σας καλούν να παρευρεθείτε το Σάββατο 29 Απριλίου 2017 και ώρα 12.30, στην αίθουσα του ΝΗΡΕΑ στη Νάουσα,

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυκλάδων, κ. Γιάννης Βρούτσης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ήταν ακριβώς πριν από επτά χρόνια.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 21-04-2017 το πρωί συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, -6- ημεδαποί ηλικίας από 21 έως 49 ετών, -4- υπήκοοι Πακιστάν ηλικίας από 28 έως 39 ετών, -6- υπήκοοι Ινδίας ηλικίας από 38 έως 51 ετών και -2- υπήκοοι Ρουμανίας ηλικίας 32 και 38 ετών γιατί εκτελούσαν παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 21-04-2017 το πρωί συνελήφθησαν στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, 37χρονος ημεδαπός και 48χρονος υπήκοος Αλβανίας γιατί προέβαιναν σε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 21-04-2017 το πρωί συνελήφθη στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, 43χρονος ημεδαπός γιατί εκκρεμούσε σε βάρος του απόφαση της Στρατολογίας Αθηνών, για ανυποταξία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διακόσιοι «ράμπο» αναμένεται να ταχθούν στο πλευρό του οικονομικού εισαγγελέα, με τη δημιουργία μίας νέας δομής που έχει ως στόχο να διαχειριστεί πιο αποτελεσματικά τις εισαγγελικές παραγγελίες, αλλά και να εστιάζει σε σημαντικές ποινικές και οικονομικές υποθέσεις.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 23 Απριλίου 2017 23:38

Πληκτρολογώντας στο Facebook με το… νου

Μυστική ομάδα ερευνητών έχει στρωθεί στη δουλειά από πέρσι και αναπτύσσει μία τεχνολογία που θα επιτρέπει στους ανθρώπους να πληκτρολογούν κείμενα, όπως sms και e-mails, με το νου τους και όχι με τα χέρια τους.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Μια γυναίκα μόνη... χωρίς κόμμα, χωρίς καν παρουσία στην τουρκική βουλή, απειλεί να εκθρονίσει τον παντοδύναμο (αλλά κλονισμένο) Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στον δρόμο προς τις επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις στην Τουρκία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκλεισαν οι κάλπες για τον α' γύρο των γαλλικών προεδρικών εκλογών σε ολόκληρη τη χώρα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos