Ιούνιος 2019 - Psts.gr

Tο λεμφικό μασάζ είναι μια ήπια μάλαξη που βοηθάει τη φυσική αποστράγγιση της λέμφου, του υγρού που απομακρύνει τα απόβλητα του μεταβολισμού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποια είναι η celebrity που κοντεύει να γίνει δισεκατομμυριούχος χάρη στις αναρτήσεις της

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Λευκαντίου νότιου Ευβοϊκου κόλπου, 82χρονος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ένας 48χρονος άστεγος, που είχε βρει καταφύγιο στις αποθήκες του ΟΣΕ στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Χαλκίδας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκτενές αφιέρωμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στο σχέδιο της ΝΔ για την Ελλάδα φιλοξενεί η βρετανική εφημερίδα Τhe Telegraph.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε εφαρμογή από 1η Ιουλίου οι νέες τιμές

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλλιέργειες πέρα από τις συνηθισμένες αναζητούν πολλοί αγρότες ανά την ελληνική επικράτεια. Καλλιέργειες εναλλακτικές, μέσω των οποίων θα μπορέσουν να βγάλουν τα προς το ζην, να μειώσουν το τεράστιο κόστος παραγωγής που ταλαιπωρούν πολλές από τις παραδοσιακές καλλιέργειες, και παράλληλα θα τους δώσουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για 8η συνεχόμενη χρονιά οι φίλοι των αεροσκαφών θα βρεθούν στην Τανάγρα για να παρακολουθήσουν το Athens Flying Week (AFW) Tanagra International Air Show 2019.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία στη Φυλή, καθώς εντοπίστηκε νεκρός άνδρας σε εργοστάσιο κοντά στη φωτιά στη Φυλή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις αρχές του φθινοπώρου ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του το μεγαλύτερο αεροδρόμιο του κόσμου, το Daxing International Airport του Πεκίνου, καθώς ολοκληρώθηκαν οι εργασίες κατασκευής του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 83

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos