Συ-σκέψεις για αναβολή των πλέι οφ

04 Μαϊος 2011 16:46

Το ενδεχόμενο της αναβολής ή της ματαίωσης των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας εξετάζει η κυβέρνηση μετά τη συνάντηση που έγινε σήμερα Τετάρτη ανάμεσα στον Π. Γερουλάνο, τον Γ. Νικητιάδη και τον Π. Μπιτσαξή με αφορμή τα επεισόδια που έγιναν στον τελικό του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ.

Το θέμα συζητήθηκε σε κυβερνητική σύσκεψη που έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης και στην οποία ήταν παρόντες ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Παύλος Γερουλάνος, ο υφυπουργός υπεύθυνος για θέματα Αθλητισμού κ. Γιώργος Νικητιάδης και ο ΓΓΑ κ. Πάνος Μπιτσαξής.

Εκεί συζητήθηκαν προτάσεις και μέτρα για την αντιμετώπιση της βίας στα γήπεδα και μεταξύ των προτάσεων ήταν να ζητηθεί η ματαίωση ή η αναβολή των πλέι οφ, τα οποία αρχίζουν την Κυριακή.

Μετά τη σύσκεψη των τριών, ξεκίνησε νέα, έκτακτη σύσκεψη με τη συμμετοχή των κ.κ. Νικητιάδη, Μπιτσαξή και υπηρεσιακών παραγόντων προκειμένου να συγκεκριμενοποιηθούν οι προτάσεις για την αντιμετώπιση της βίας.

Πηγή: www.exedrasports.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos