Ακαδημίες ΑΟΠ

12 Νοεμβρίου 2011 02:14

Από το 1993 ξεκίνησαν να λειτουργούν οι Ακαδημίες του Αθλητικού Ομίλου Πάρου.

Αμέσως μετά και σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα από την ίδρυση τους, μόλις το 1995, οι Παίδες του ΑΟΠ βρέθηκαν για πρώτη φορά στον τελικό της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Οι επιτυχίες της ομάδας μας συνεχίστηκαν με αποτέλεσμα σχεδόν κάθε χρόνο ο ΑΟΠ να βρίσκεται στα Final 4 της ΕΠΣΚ καθώς σε πολύ μεγάλα τουρνουά. Επίσης, από το 2002 έως το 2008 η ομάδα Παίδων συμμετείχε σε όλους τους τελικούς της ΕΠΣΚ, ενώ το 2004, 2006 και 2008 κατέκτησε το πρωτάθλημα Παίδων της ΕΠΣΚ.

Αντίστοιχη πορεία είχε και η ομάδα των Νέων που κατέκτησε το αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΠΣΚ το 2005 και 2009, ενώ ήταν φιναλίστ το 2004 και 2007.

Η μεγάλη άνθηση των Ακαδημιών ήρθε στον ΑΟΠ μετά την τοποθέτηση χλοοτάπητα στο Δημοτικό Στάδιο Παροικιάς και έτσι κατά Μ.Ο. στις Ακαδημίες της ομάδας μας αθλούνται περίπου 150 ποδοσφαιριστές.

Κύριο μέλημα της νέας Διοίκησης είναι η ακόμα μεγαλύτερη τόνωση των Ακαδημιών μας με πρωταρχικό μέλημα τη σωστή διαπαιδαγώγηση της νεολαίας του νησιού μας και φυσικά την καλύτερή τους άθληση. Γι' αυτό το πιστεύω η διοίκηση θα προσπαθήσει να δώσει τον καλύτερό της εαυτό.

Γι' αυτό τον λόγο, δίνεται φέτος ακόμα μεγαλύτερο βάρος στις Ακαδημίες μας και στόχος του Διοικητικού Συμβουλίου είναι η σωστή άθληση και το ευ αγωνίζεστε των νέων της Πάρου. Φέτος, προπονητές των Ακαδημιών μας είναι οι κ.κ. Μανώλης Φραντζής, Θοδωρής Καζακίδης και Βασίλης Καημενόπουλος.

Τέλος, για μία ακόμα φορά να τονίσουμε ότι στόχος μας δεν είναι ο πρωταθλητισμός για τις ομάδες των Ακαδημιών, αλλά η προσφορά για ένα καλύτερο αύριο της τοπικής κοινωνίας μέσα από τις πανανθρώπινες αξίες του αθλητισμού.  

{plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos