Πέμπτη, 21 Μαϊος 2015 - Psts.gr

Πλαίσιο προβληματισμού

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλη έκπληξη προκαλεί η αντιπαράθεση για την πιθανή τουριστική αξιοποίηση (ή κατ' άλλους εμπορική εκμετάλλευση) μικρού μέρους της παραλίας της Βαρβαρούσας στα βόρεια της Σύρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η BLUE STAR FERRIES με υψηλό αίσθημα ευθύνης και ευαισθητοποίηση για το κοινωνικό σύνολο, προκειμένου για την κάλυψη των έκτακτων συγκοινωνιακών αναγκών που έχουν δημιουργηθεί και την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των νησιών μας, ανακοινώνει ότι θα πραγματοποιήσει έκτακτες δρομολογιακές προσεγγίσεις στη Λήμνο και την Ανάφη, ως εξής:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εορτασμός Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος στις 5 Ιουνίου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Δ' Διεθνές Συνέδριο Αρχαιολογίας Πάρου & Κυκλάδων που διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Αρχαιολογίας Πάρου & Κυκλάδων (ΙΑΠΚ) σε συνεργασία με το Δήμο Πάρου και τον πολιτιστικό Σύλλογο «Αρχίλοχος», στο πλαίσιο της σειράς διεθνών Συνεδρίων του Ινστιτούτου με τη διεθνή ονομασία Paros, θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Αρχίλοχος» στην Παροικία από 11-14 Ιουνίου 2015, ακολουθώντας το ιδιαιτέρως επιτυχημένο Γ' Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο 2010 και ήταν αφιερωμένο στον μεγάλο γλύπτη και αρχιτέκτονα της αρχαίας Πάρου Σκόπα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Πως αλλιώς μπορεί να χαρακτηρίσει κάποιος την απαράδεκτη και προσβλητική συμπεριφορά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, απέναντι στους νησιώτες του Αιγαίου και τους συμπατριώτες μου Κυκλαδίτες;

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σας γνωστοποιούμε τη σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Μ.Ε.Σ. ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΥ που προέκυψε έπειτα από την εκλογική διαδικασία στις 10/05/2015

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συνεχίζονται σε καθημερινή σχεδόν βάση, καλύπτοντας ολόκληρη την επικράτεια της Πάρου, οι διακομιδές ασθενών από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης (Παράρτημα Κυκλάδων), λόγω έλλειψης βάρδιας του ΕΚΑΒ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με το Νόμo 4039/2012 : o άνθρωπος πρέπει να φροντίζει για την ευζωία των αδέσποτων και δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς και να μεριμνά για τον σεβασμό της ύπαρξής τους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο, του Ιερού Ενοριακού Ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών, Παροικίας και η Ερανική Επιτροπή, που έχει συσταθεί για την στερέωση, αποκατάσταση και ανακαίνιση των ιστορικών παρεκκλησίων Αγίου Κωνσταντίνου και Ευαγγελισμού, στο Κάστρο της Παροικιάς, που ήταν έτοιμα να καταρρεύσουν, είναι στην πολύ ευχάριστη θέση, να ανακοινώσουν στους ευσεβείς χριστιανούς ότι, το δύσκολο και πολυδάπανο αυτό έργο, τελείωσε, και από σήμερα, τα δυο αυτά πολύτιμα μνημεία της προγονικής μας κληρονομιάς, αποδίδονται στην λατρεία των πιστών χριστιανών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos