×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Σάββατο, 06 Ιουλίου 2013 - Psts.gr
Σάββατο, 06 Ιουλίου 2013 21:10

Συλλήψεις στη Σαντορίνη

Συνελήφθησαν πέντε (5) αλλοδαποί που επιχείρησαν να ταξιδέψουν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα για χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης μέσω του αερολιμένα Θήρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρακολουθήστε σε βίντεο τη παρασκευή του μερμιτζελιού, του παραδοσιακού τοπικού ζυμαρικού της Πάρου που έθρεψε το νησί σε

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Παρακολουθήστε σε βίντεο το μερμιτζέλι, το παραδοσιακό τοπικό ζυμαρικό της Πάρου που έθρεψε το νησί σε παλαιότερες εποχές, φτιαγμένο από τα μέλη του ΚΑΠΗ

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στις 05-07-2013 το απόγευμα συνελήφθη στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου, 33χρονος ημεδαπός

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι μεγαλοκαναλάρχες όχι μόνο δεν πληρώνουν τους φόρους τους, αλλά έφτιαξαν την «ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ Α.Ε.» και ζητούν πνευματικά δικαιώματα!!! Το μονοπώλιο και το τραστ

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σάββατο, 06 Ιουλίου 2013 11:38

ΠΑΣΟΚ: Τοπική Οργάνωση Σύρου

Σήμερα Παρασκευή 05/07/2013 συγκροτήθηκε σε Σώμα η Συντονιστική Επιτροπή Τ.Ο Σύρου, στα γραφεία της Τ.Ο ΠΑ.ΣΟ.Κ Σύρου σύμφωνα με την εκλογική διαδικασία που έλαβε χώρα στις 09/06/2013.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε βάρος του εκκρεμούσαν ένα (1) ένταλμα σύλληψης και τρεις (3) καταδικαστικές αποφάσεις

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 06 Ιουλίου 2013 11:35

Τα μυστικά των σκελετών του Φαλήρου

Οι σωστικές ανασκαφές σε αρχαϊκό νεκροταφείο δείχνουν ότι οι άνθρωποι υποσιτίζονταν και δούλευαν σκληρά. Εχουν μελετηθεί 25 σκελετοί ενηλίκων από τους 168 που έχουν ανακαλυφθεί και 15 από τους 76 σκελετούς βρεφών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Απόψεις για την πορεία του Κυπριακού και την οικονομική κρίση αντάλλαξαν ο αντιπρόεδρος της ελληνικής κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, με τον πρόεδρο της κυπριακής Βουλής, Γιαννάκη Ομήρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καψής: Η νέα ΕΡΤ θα ανοίξει τα επόμενα 24ωρα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos