Έρχεται Απευθείας Πτήση Αθήνα – Νέα Υόρκη από 170€

12 Απρίλιος 2019 19:48

Όχι, δεν πρόκειται για κάποιου είδους τρολ ή φέικ νιούζ, αλλά για μια πέρα για πέρα αληθινή είδηση! Η Norwegian βλέπετε, αναγνωρίζοντας τις ευκαιρίες που προσφέρει η ελληνική αγορά, αποφάσισε να γίνει η πρώτη αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους που θα επενδύσει σε μια απευθείας πτήση από το Ελ. Βενιζέλος στη Νέα Υόρκη.

Συνεπώς, από 1η Ιουλίου, ημέρα Δευτέρα και καθ’ όλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου – έως Σάββατο, 26 Οκτωβρίου για την ακρίβεια – το επιβατικό κοινό θα μπορέσει να ταξιδεύει στον διασημότερο προορισμό των ΗΠΑ, απευθείας από το διεθνές αεροδρόμιο της πρωτεύουσας μας. Και το αντίστροφο φυσικά, γιατί μην ξεχνάμε ότι χιλιάδες Αμερικανοί τουρίστες, επισκέπτονται τη χώρα μας σε ετήσια βάση.

Ειδικότερα, η συγκεκριμένη πτήση θα εκτελείται 4 φορές την εβδομάδα (Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή) με τις τιμές να ξεκινούν από τα 169,90€ για τις απλές θέσεις και τα 599€ για την Premium Class. Να σημειώσουμε μάλιστα, πως τα παραπάνω ποσά αφορούν την τελική τιμή των εισιτηρίων, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων και λοιπών πρόσθετων επιβαρύνσεων.

Για τους πιο… ψαγμένους, να πούμε ότι η πτήση θα γίνεται με το αεροσκάφος Boeing 787 Dreamliner, ένα από τα κορυφαία αεροσκάφοι του κόσμου στην κατηγορία του. Άλλωστε, η Norwegian επενδύει ιδιαίτερα στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας κι ασφάλειας στους επιβάτες της και δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός πως ψηφίζεται για 4 διαδοχικές χρονιές ως η «καλύτερη στον κόσμο εταιρεία χαμηλού κόστους μεγάλων αποστάσεων».

fanpage.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos