Κρήτη: Ο λαγοκέφαλος πήρε φόρα και βγήκε στην αμμουδιά – Τι συνέβη λίγα δευτερόλεπτα μετά

16 Ιουνίου 2019 21:00

Ο λαγοκέφαλος βγήκε στα ρηχά και καγράφηκε σε βίντεο. Όλα αυτά σε παραλία της Κρήτης, όπου λαγοκέφαλοι κάνουν όλο και πιο συχνά την εφάνισή τους.

Οι σοβαρές διαστάσεις που λαμβάνει το πρόβλημα με τους λαγοκέφαλους, στις θάλασσες της Κρήτης έχουν προκαλέσει την ανησυχία όχι μόνο των ψαράδων αλλά και των λουόμενων, καθώς, με την έναρξη της θερινής σεζόν οι παραλίες έχουν γεμίσει κόσμο.

Είναι χαρακτηριστικό το βίντεο που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της τελευταίες ώρες και το οποίο, δείχνει ένα λαγοκέφαλο στην παραλία Αμμούδι, στο Μακρύ Γυαλό Λασιθίου, στην Κρήτη.

O λαγοκέφαλος βγαίνει στην ακτή, οι λουόμενοι τον διώχνουν και λίγα δευτερόλεπτα μετά, επιστρέφει με ακόμα έναν που βρισκόταν κοντά του.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, οι πολίτες επισημαίνουν ότι πρέπει οι αρμόδιες υπηρεσίες να ενημερώσουν τους πολίτες για το πώς πρέπει να αντιδράσουν σε τέτοιες περιπτώσεις, προκειμένου να αποφευχθούν τραυματισμοί ή κάτι ακόμα χειρότερο.

newsit.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos