Λυκουρέντζος: Θα ψηφίσουμε μία συμφωνία προς όφελος της χώρας

26 Οκτωβρίου 2011 15:31

Θα ψηφίσουμε μια συμφωνία που θα είναι προς όφελος της χώρας, δηλώνει ο γραμματέας της ΝΔ Α. Λυκουρέντζος.

«Αν είναι μια συμφωνία προς όφελος του έθνους, της χώρας, της πατρίδος, είτε χρειάζονται 300 είτε 150 είτε 180, τότε εμείς θα ψηφίσουμε», είπε ο γραμματέας της ΝΔ Ανδρέας Λυκουρέντζος, μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ σχετικά με την έγκριση της νέας συμφωνίας από τη Βουλή.

Ο κ. Λυκουρέντζος κατηγόρησε το κυβερνών κόμμα ότι επιχειρεί να φθείρει τον πρόεδρο της ΝΔ ενώ την ίδια ώρα ζητά συνεννόηση. «Την ώρα που επιζητούν υποτίθεται την συναίνεση του κόμματός μας στην εθνική προσπάθεια, κάνουν ό,τι είναι δυνατό για να την υπονομεύσουν. Ο μεν πρωθυπουργός εμφανίζεται χωρίς να έχει προτάσεις για τη λεγομένη εθνική γραμμή, επί της οποίας υποτίθεται ότι ζητεί τη σύμπραξη των πολιτικών δυνάμεων της χώρας. Στελέχη της κοινοβουλευτικής ομάδας, όπως μου είπατε προηγουμένως για τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο (σ.σ.: του ΠΑΣΟΚ) αλλά και άλλοι, επιδίδονται σε μια προσπάθεια φθοράς της ΝΔ και του κ. Σαμαρά, με τέτοιου είδους επιχειρήματα» .

Επέμεινε στη θέση της ΝΔ για πρόωρες εκλογές λέγοντας: «Μπροστά σε αυτήν την κατάσταση πρέπει ο ελληνικός λαός να εκφράσει τη βούλησή του. Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες θα πάρουν την ευθύνη την ατομική η οποία τους αναλογεί και την κυβέρνηση και τον ηγέτη που θα επιλέξουν την Κυριακή θα πρέπει να τον στηρίζουν και την επόμενη» .

www.kathimerini.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos