Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2020 - Psts.gr

Τραγικό θάνατο φέρεται να βρήκε ο γνωστός επιχειρηματίας Θεόδωρος Νιτσιάκος από τροχαίο, καθώς το ΙΧ που οδηγούσε έπεσε σε χαράδρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο καταναλωτής θα πληρώνει προπληρωμένα «πακέτα» τα οποία θα έχουν να κάνουν με το πόσες συναλλαγές εκτιμά ο ίδιος πως θα έχει

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγεθυμένη σε σχέση με πέρσι ήταν το Δεκέμβριο που μας πέρασε η κίνηση στο νησί της Αντιπάρου, εμφανίζοντας αύξηση 18% στους επιβάτες που «πέρασαν» από την Πάρο στο μικρό νησί μέσω ferry από την Πούντα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ίγες ημέρες απομένουν μέχρι την έναρξη της διαδικασίας για την εκλογή του επόμενου Προέδρου της Δημοκρατίας και τα σενάρια και οι θεωρίες παίρνουν... «φωτιά».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο βουλευτής Νίκος Συρμαλένιος κατέθεσε αναφορά την από 08/01/2020 επιστολή του Δημάρχου Κιμώλου Κωνταντίνου Βεντούρη προς τον υπουργό Εσωτερικών, με αίτημα την τροποποίηση σχετικής διάταξης νόμου που αφορά την υποχρέωση διάθεσης χώρου και γραμματειακής υποστήριξης σε δημοτικές παρατάξεις.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2020 20:39

Επεισόδιο με πλοία των ΗΠΑ και της Ρωσίας

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει ότι η ανακοίνωση του 5ου αμερικανικούς στόλου, στην οποία κάνει λόγο για επικίνδυνη προσέγγιση ρωσικού πολεμικού με το αμερικανικό αντιτορπιλικό Farragut, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναβάλλεται λόγω πένθους, η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας της Τοπικής Κοινότητας Λευκών και του Α.Μ.Ε.Ε.Σ. Υρία Λευκών, η οποία ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στις 11 Ιανουαρίου στο Κοινοτικό Μέγαρο Λευκών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέο σενάριο σχετικά με τους δράστες της υπόθεσης Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ο οποίος δέχθηκε την περασμένη Τρίτη (07/01) πυροβολισμούς έξω από το σπίτι του στη Γλυφάδα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

H Τοπική Κοινότητα Λευκών και το Διοικητικό Συμβούλιο του Μ.Ε.Ε.Α.Σ. Υρία Λευκών, μας προσκαλούν στις 11 Ιανουαρίου 2020 στις 7:00 μ.μ. στην καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Κοινοτικό Μέγαρο Λευκών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δόθηκε την Παρασκευή στην Ολομέλεια του ΣτΕ η μάχη ανάμεσα σε συνταξιούχους και ΕΦΚΑ για τα αναδρομικά

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos