Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2015 - Psts.gr

Κοινή ανακοίνωση των ΕΛΜΕ ΠΑΡΟΥ-ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ, ΝΑΞΟΥ, ΘΗΡΑΣ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ),στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του, προβάλλειστο Δίκτυο Μουσείων του,το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου (12:00 το μεσημέρι),τη βραβευμένηταινία γιαόλη την οικογένεια του ΓιούαΒουολιγόκι,«Μια ιστορία για τον Αϊ-Βασίλη»(2007, 80΄).

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στις 12-12-2015 το πρωί συνελήφθη στη Μύκονο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου ένας 35χρονος ημεδαπός, γιατί εκτελούσε παράνομες οικοδομικές εργασίες σε ακίνητο ιδιοκτησίας 50χρονου ημεδαπού

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με ιδιαίτερη επιτυχία και με την παρουσία πλήθος κόσμου, παρά το τσουχτερό κρύο, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου το "άναμμα" του Χριστουγεννιάτικου δένδρου στη «Γειτονιά των Χριστουγέννων», απέναντι από την πλατεία Ηρώων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις 12 & 13 Δεκεμβρίου 2015 το τουρνουά ακαδημιών καλαθοσφαίρισης ( κατηγορίες Μίνι και Παμπαίδων ) που διοργάνωσε στα νησιά της Πάρου και της Αντιπάρου η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, σε συνεργασία με τους αθλητικούς συλλόγους : A.O. Πάρου, Α.Μ.Ε.Σ. Μαρπησσαϊκός & Πλοηγός Αντιπάρου.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Στην υπογραφή των συμβάσεων για την αποκρατικοποίηση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας, προχώρησαν το πρωί της Δευτέρας οι εμπλεκόμενοι φορείς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τράπεζες θα μπορούν να αναθέτουν ή να πωλούν τα δάνεια σε ειδικές εταιρείες που θα λειτουργούν με αυστηρούς κανόνες και θα προχωρούν σε ρυθμίσεις.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οταν αποφάσισα να κάνω ένα ρεπορτάζ για τους ανθρώπους που ζουν χωρίς Facebook, και µάλιστα για εκείνους που είχαν λογαριασµό στο δηµοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο αλλά τον έκλεισαν για διάφορους λόγους, το πρώτο πράγµα που σκέφτηκα ήταν να το κοινοποιήσω στο Facebook...

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Λεωφορείο που μετέφερε αστυνομικούς έπεσε σε φαράγγι στη βόρεια Αργεντινή, με αποτέλεσμα δεκάδες άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους. Οι πληροφορίες για τον αριθμό των νεκρών είναι συγκεχυμένες, καθώς το ΒΒC κάνει λόγο για 25 θύματα, ενώ σύμφωνα με όσα μεταδίδει το SkyNews οι νεκροί ανέρχονται στους 41.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι Γάλλοι ψηφοφόροι έδωσαν ένα ηχηρό "χαστούκι" στο ακροδεξιό Εθνικό Μέτωπο, στερώντας του την επικράτηση στις περιφερειακές εκλογές της Κυριακής. Οπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Εσωτερικών, το Εθνικό Μέτωπο δεν κερδίζει καμία από τις 13 περιφέρειες της χώρας, παρά την ευρεία επικράτησή του στον πρώτο γύρο, πριν από μία βδομάδα. Η Ακροδεξιά δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε στις βόρειες περιφέρειες, όπου η Μαρίν Λεπέν θεωρείτο αδιαμφισβήτητο φαβορί.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos