Παρασκευή, 01 Νοεμβρίου 2019 - Psts.gr

«Άρωμα» Χριστουγέννων είχε η συνάντηση εκπροσώπων της Δημοτικής Κοινότητας Παροικίας με εκπροσώπους φορέων και συλλόγων, η οποία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 1 Νοεμβρίου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Για το νέο πλαίσιο που διαμορφώνεται στο θέμα της χορήγησης ασύλου, φύλαξης των συνόρων και γενικότερης διαχείρισης του μεταναστευτικού ζητήματος, μίλησε στην Ολομέλεια της Βουλής ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για το άσυλο, υπό τον τίτλο «Περί Διεθνούς Προστασίας και άλλες διατάξεις», το οποίο ψηφίστηκε με ευρεία πλειοψηφία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Greek Freak μετά τα παρκέ ετοιμάζεται να κατακτήσει και τις κινηματογραφικές αίθουσες!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταγγελία για διάρρηξη που ξεπερνά συνολικά τα 500.000 ευρώ έκανε στο Αστυνομικό Τμήμα Βουλιαγμένης ένας συνταξιούχος, μηχανικός στο επάγγελμα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νερό στο κρασί τους όσον αφορά στις χρεώσεις που επιβάλλουν σε μια σειρά από συναλλαγές υποχρεώνονται να ρίξουν οι τράπεζες, ανακοινώνοντας -ήδη από σήμερα- αναπροσαρμογές στα τιμολόγιά τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Αριάνα Ροκφέλερ εγγονή του φιλέλληνα επιχειρηματία Ντέιβιντ Ροκφέλερ υποδέχθηκε στο γραφείο του την Πέμπτη ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, μαζί με τον Δήμαρχο Ρόδου, Αντώνη Καμπουράκη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής για στήριξη της μνήμης και της πνευματικής απόδοσης και μπορούν να το καταναλώσουν ενήλικες και παιδιά άνω των 16 ετών

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το εξοργιστικό βίντεο έφτασε στα χέρια της Αστυνομίας, που προχώρησε κατόπιν έρευνας στον εντοπισμό του ασυνείδητου οδηγού

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 01 Νοεμβρίου 2019 13:22

Πρόσκληση σε συνεδρίαση του Δ.Σ. –9η 2019

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 234, 240, 244 του Δημοτικού και Κοινοτικού Κώδικα Ν. 3463/2006,

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα μεγάλα έργο που θα ανακουφίσει τους κατοίκους, υλοποιεί η Δ.Ε.Υ.Α. ΘΗΡΑΣ με την κατασκευή δικτύων ύδρευσης στο Εμπορείο Θήρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos