Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019 - Psts.gr

Κινηματογραφική κατάρρευση του δρόμου, με αποτέλεσμα να γκρεμιστεί στο κενό ένα αυτοκίνητο που βρισκόταν στο σημείο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Χριστίνα Μπόμπα άφησε για λίγο τον Σάκη Τανιμανίδη και έφυγε για διακοπές μαζί με τις φίλες της! Η κοριτσοπαρέα μετά τις διακοπές της στην Αντίπαρο, ταξίδεψε για λίγες ημέρες στην Πάρο και δεν έχει σταματήσει τις βουτιές και τις παιχνίδια με τη θάλασσα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Aποζημίωση από κινεζική εταιρεία τηλεφώνων πρόκειται να ζητήσει ένας 42χρονος άνδρας από τη Λάρισα που είδε το κινητό του τηλέφωνο να τινάζεται στον αέρα την ώρα που φόρτιζε. Μάλιστα η συσκευή βρισκόταν στο κομοδίνο και σε κοντινή απόσταση από τα παιδιά του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τροχαίο ατύχημα συνέβη το βράδυ της Τρίτης 20 Αυγούστου λίγο μετά τις 9:30 στην Παροικία, όταν μοτοσυκλέτα παρέσυρε πεζό άνδρα σε πολυσύχναστη διάβαση στο ύψος του νεκροταφείου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανοίγει ο δρόμος για την επανέκδοση της κοινής υπουργικής απόφασης για το Μητροπολιτικό Πάρκο του Ελληνικού, η οποία αποτελεί το πρώτο βήμα για να ξεμπλοκάρει η επένδυση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φέτος το καλοκαίρι ο γνωστός παρουσιαστής, Πέτρος Κωστόπουλος, έχει αφιερώσει αρκετό χρόνο στον γιο του, Μάξιμο.

 

Και μπορεί να έχουν κυκλοφορήσει πολλές φωτογραφίες με τον παρουσιαστή στη Μύκονο, ο ίδιος και ο γιος του, πριν ταξιδέψουν μέχρι το νησί των Ανέμων, έκαναν μια στάση στην Πάρο, όπου και τους απαθανάτισε ο φωτογραφικός μας φακός.

«Μπαμπάς και γιος…Σε διακοπές… Έχει πλάκα να ‘σαι άνδρας καμιά φορά…», είχε γράψει πρόσφατα ο Πέτρος Κωστόπουλος σε λεζάντα φωτογραφίας του στο Instagram, όπου τον είχαμε δει να ποζάρει δίπλα στον γιο του.

Όχι πως οι μεγαλύτερες κόρες του δεν είναι η αδυναμία του, αλλά όπως ο ίδιος συνηθίζει να λέει με το γνωστό χιούμορ του, «οι άνδρες τα βρίσκουν καλύτερα μεταξύ τους».
Φαίνεται πως μπαμπάς και γιος τα έχουν βρει μεταξύ τους και περνούν υπέροχα μαζί.

gossip-tv.gr

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Έχω μαζί μου δυο σπουδαίους πολεμιστές: τον χρόνο και την υπομονή». Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έπος του Λέοντος Τολστόι «Πόλεμος και Ειρήνη» σε σκηνοθεσία Ιόλης Ανδρεάδη με έναν σπουδαίο θίασο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Πολιτισμού οι επιχορηγήσεις επαγγελματικών θεατρικών σχημάτων του ελεύθερου θεάτρου για την καλλιτεχνική περίοδο 2019-2020

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η FIBA ανακοίνωσε τα καινούργια Power Rankings ενόψει του Μουντομπάσκετ της Κίνας. Αλλαγή στην πρώτη θέση – Πτώση για την Ελλάδα.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Το ζευγάρι απολαμβάνει τις διακοπές του και η σύζυγος του περιφερειάρχη Αττικής ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες της με μαγιό από την παραλία Αμπελάς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos