Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2019 - Psts.gr

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καμαρών Πάρου διοργανώνει στις 29/08/19 και ώρα 21.00 στο Παλιό Σχολείο Καμαρών Πάρου την προβολή της ταινίας "ΕΑΡΙΝΑ Τραγούδια , χοροί και παιχνίδια στην Πάρο " του κινηματογραφιστή Ιωάννη Τριτσιμπίδα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μέσα σε κύκλους η ζωή που περνά, που δεν χάνεται που καθορίζεται από τον τρόπο έκφρασης της εικαστικής δημιουργίας και ότι εκείνη σηματοδοτεί.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται και ο δεύτερος δολοφόνος του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, καθώς ολοκληρώθηκε η διαδικασία έκδοσής του στη χώρα μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Ναυτικός Όμιλος Νάουσας Πάρου "ΝΑΪΑΣ" με αφορμή την ολοκλήρωση του θερινού προγράμματος του τμήματος Κολύμβησης σας προσκαλεί την Κυριακή 25 Αυγούστου 2019 και ώρα 10 π.μ. στους 2ους Κολυμβητικούς Αγώνες "ΝΑΪΑΣ". Στους αγώνες θα πάρουν μέρος πάνω από 100 κολυμβητές/τριες με συμμετοχές και από τον Α.Ο.Π και Ν.Ο.Π. Δεδομένης της έλλειψης Κολυμβητηρίου, οι αγώνες θα διεξαχθούν στη πισίνα του Santa Maria Surfing Beach στη Νάουσα - περιοχή Σάντα Μαρία.

 

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σταθερά προσηλωμένος στην αξία της συνεργασίας και της παραγωγής έργου προς όφελος της κοινωνίας, δήλωσε ο Περιφερειάρχης, κατά την τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου - Ερμούπολης

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βαρύ πένθος για τον γνωστό ηθοποιό Λάκη Λaζόπουλο καθώς μετά από τρία χρόνια μάχης με τον καρκίνο η σύζυγός του και μητέρα της κόρης τους, Τασούλα, έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 60 ετών, το βράδυ της Πέμπτης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πειραιάς, 22 Αυγούστου 2019. Η SEAJETS σε συντονισμό με το Υπουργείο Ναυτιλίας και εν αναμονή των εξελίξεων της επαναδρομολόγησης των τοπικών πλοίων, θα εκτελέσει αύριο, Παρασκευή 23/8 με το επιβατηγό οχηματαγωγό ταχύπλοο ‘ANDROS JET’ τα παρακάτω δρομολόγια:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από Παροικία προς Μαράθι- Κώστο- Λεύκες- Πρόδρομο- Μάρμαρα- Μάρπησσα- Πίσω Λιβάδι- Λογαρά-

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 21-08-2019 το πρωί συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 22χρονος αλλοδαπός, ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos