Μαδρίτη: Με κλωτσιά τον έριξε στις ράγες του τρένου! [video]

05 Αυγούστου 2019 10:25

Ένα νέο περιστατικό με επίθεση σε σταθμό τρένου έγινε αυτή την φορά στην Μαδρίτη. Όλα έγιναν το πρωί της περασμένης Παρασκευής όταν ένας άγνωστος έσπρωξε έναν 23χρονο στις ράγες την ώρα που περνούσε το τρένο!


Ο 23χρονος κατάφερε να σωθεί από θαύμα στον σταθμό του μετρό Arguelles όταν ένας άνδρας την ώρα που ο σταθμός ήταν γεμάτος κόσμο και το τρένο πλησίαζε στην αποβάθρα τον κλώτσησε προς τις ράγες! Ο 23χρονος αντέδρασε άμεσα και κύλησε προς το κενό που υπήρχε ανάμεσα στις ράγες του τρένου και απέφυγε για λίγα εκατοστά το τρένο!

Ο υπόλοιποι επιβάτες πάγωσαν την ώρα του περιστατικού και κάποιοι έπεσαν πάνω στον άνδρα που επιτέθηκε στον 23χρονο και τον κράτησαν μέχρι να έρθει η αστυνομία. Ο άνδρας ο οποίος είναι ένας 30χρονος που ονομάζεται Μπρούνο με καταγωγή από την Βραζιλία δεν είχε σχέση με τον 23χρονο ούτε είδε κανείς να διαπληκτίζονται πριν την επίθεση.

Ο 30χρονος δράστης σύμφωνα με την αστυνομία είχε πρωταγωνιστήσει τις προηγούμενες εβδομάδες σε αρκετά βίαια περιστατικά στην Μαδρίτη.

Είχε συλληφθεί και τον περασμένο Ιούνιο γιατί είχε καταστρέψει ένα μπαρ και είχε επιτεθεί στον ιδιοκτήτη του και σε έναν πελάτη. Τον Ιούλιο είχε συλληφθεί ξανά γιατί είχε πετάξει ένα αναμμένο τσιγάρο σε περιπολικό σε κεντρικό δρόμο της Μαδρίτης.

Αυτό που εικάζουν είναι ότι ο δράστης έχει ψυχολογικά προβλήματα.

Η επίθεση αυτή είναι παρόμοια με εκείνη που είχε τραγική κατάληξη στην Φρανκφούρτη καθώς σκοτώθηκε ένα 8χρονο παιδί όταν το έσπρωξε στις ράγες του τρένου ένας άνδρας με καταγωγή από την Ερυθραία, πατέρας τριών παιδιών και μόνιμος κάτοικος Ελβετίας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos