Κυριακή, 11 Αυγούστου 2019 - Psts.gr

Η εβδομάδα του 15αύγουστου μόλις ξεκίνησε και οι Αθηναίοι έχουν εγκαταλείψει ήδη την πόλη

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε επίσημη τελετή, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημοτικό Θέατρο «Ιάκωβος Καμπανέλλης», ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος αναγορεύθηκε Επίτιμος Δημότης Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, κατόπιν ομόφωνης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου και εις ένδειξη τιμής για την προσφορά του στον δημόσιο βίο, την επιστήμη και την τοπική αυτοδιοίκηση.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο «κόκκινο» βρίσκεται η χώρα καθώς λόγω του συνδυασμού καύσωνα και ισχυρών ανέμων, εκδηλώθηκαν 63 δασικές πυρκαγιές μέσα σε ένα 24ωρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα από τα αεροσκάφη που χρησιμοποιεί η τουρκική προεδρία αλλά και ο υπουργός Άμυνας της γειτονικής χώρας Χουλουσί Ακάρ, απογειώθηκε το απόγευμα από το αεροδρόμιο της Σαντορίνης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Παναγιά της Πάρου ετοιμάζεται να γιορτάσει το «Πάσχα του καλοκαιριού»

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Κόρινθος αντιμετωπίζει πρόβλημα με το παρκάρισμα και τις θέσεις στάθμευσης, αλλά αυτός ο άνθρωπος μάλλον το... παράκανε.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγική ήταν η κατάληξη του 22χρονου άνδρα Πακιστανικής καταγωγής ο οποίος αναζητούνταν εδώ και μια εβδομάδα, όταν έπεσε στο κανάλι του ποταμού Μόρνου που τροφοδοτεί τις μονάδες επεξεργασίας της ΕΥΔΑΠ πλησίον του Μελισσοχωρίου Θηβών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη Νάξο παραβρέθηκε σήμερα (11/8/2019) ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος, προκειμένου να παραστεί και να τελέσει τα αποκαλυπτήρια του μνημείου του Σμυριδεργάτη. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ. Μανόλης Μαργαρίτης, στο λιμάνι της Μουτσούνας, όπου εγκαταστάθηκε το άγαλμα για να θυμίζει σε όλες τις γενιές τον αγώνα διαβίωσης των εργατών σμύριδας, οι οποίοι για πολλά χρόνια προσέδιδαν τόσο στην τοπική όσο και στην εθνική οικονομία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι φάροι θα είναι ανοιχτοί για το κοινό από τις 10:00 το πρωί έως τις 8:00 το βράδυ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα όμορφο θέαμα στον ουρανό θα έχουμε και πάλι την ευκαιρία να απολαύσουμε, καθώς το βράδυ της Δευτέρας κορυφώνονται και στην Ελλάδα οι Περσείδες, η θεαματικότερη βροχή διαττόντων του καλοκαιριού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos