Μαϊος 2018 - Psts.gr

Εδώ και μερικά μόλις 24ωρα, κάνει το γύρο του Διαδικτύου ένα βίντεο στο οποίο ένα γαϊδούρι να προσπαθεί μετά βίας να κουνηθεί μέσα στα στενά της Σαντορίνης, ενώ είναι υπερβολικά βαρυφορτωμένο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια σειρά από γεγονότα που έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό, έχουν εξωθήσει τις σχέσεις μεταξύ της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας και του Δήμου Πάρου στα...άκρα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρόκληση προς την αισθητική του κυκλαδίτικου τοπίου και κατάφωρη αλλοίωση του παραδοσιακού ύφους του δομημένου χώρου της Πάρου, συνιστούν οι φωτεινές, τεράστιες επιγραφές που έχουν αναρτηθεί σε καταστήματα του νησιού κατά παράβαση της σχετικής νομοθεσίας που ορίζει το μέγεθος και τη φωτεινότητα των επιγραφών σε περιοχές όπως η Πάρος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε αναλυτικά τα δρομολόγια

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η πολύ καλή συνεργασία Δήμου Μυκόνου και Εφορείας Αρχαιοτήτων Κυκλάδων έχει φέρει εξαιρετικά αποτελέσματα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με ένα ιδιαίτερα ανησυχητικό γεγονός βρέθηκαν αντιμέτωποι οι ερευνητές του Ινστιτούτου Θαλάσσιας Προστασίας Αρχιπέλαγος. Από τις αρχές του 2018, σε διάστημα μόλις 3ων μηνών, οι ερευνητές εντόπισαν 18 περιστατικά εκβρασμών θαλάσσιων χελωνών, από τις οποίες οι 16 εντοπίστηκαν νεκρές, ενώ μόνο 2 ήταν ζωντανές αλλά σε ιδιαίτερα κακή κατάσταση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

H Πρόεδρος, τα μέλη του Δ.Σ, οι προπονητές και οι αθλητές του ΑΟ. Πάρου, εκφράζουν τη βαθιά τους οδύνη για τον πρόωρο χαμό του Νίκου Παρίση.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Για τη Νάξο αναχώρησε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης προκειμένου να παραστεί στις εργασίες της ημερίδας με θέμα " Η ακτοπλοΐα ως πυλώνας ανάπτυξης της οικονομίας των νησιών του Νοτίου Αιγαίου" που πραγματοποιείται σήμερα στο Δημοτικό θέατρο «Ιάκωβος Καμπανέλλης», υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ενόψει της αυριανής συνεδρίασης του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τη θέση των πλαστικών παίρνουν τα χάρτινα καλαμάκια από πεπιεσμένο χαρτί

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα στοιχεία για το τραγικό συμβάν με τον 38χρονο Συριανό. Τον χτυπούσαν δίχως έλεος. Υπέκυψε στην εντατική

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 51

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos