Τρίτη, 05 Αυγούστου 2014 - Psts.gr
Τρίτη, 05 Αυγούστου 2014 13:56

Τροχαίο ατύχημα στη Σύρο

Τροχαίο ατύχημα, σημειώθηκε απογευματινές ώρες χθες, επίτης παραλιακής οδού Φοίνικα ν.Σύρου, όταν δίκυκλο όχημα με οδηγό έναν 19χρονο, παρέσυρε έναν 19χρονο πεζό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Σίφνου, ότι το Ι/Φ σκάφος "ΑΦΡΟΔΙΤΗ" Ν.Π.9730 αντιμετώπιζε εισροή υδάτων, με τέσσερις (04) αλλοδαπούς επιβαίνοντες, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του από ν.Πάρο προς τη ν.Σίφνο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός ΠΑΡΟΥ προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο πρόσωπο να υποβάλλει γραπτή δεσμευτική προσφορά, εντός σφραγισμένου φακέλου, για την αγορά των παρακάτω ακινήτων:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη 39χρονος ημεδαπός, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο, συνολικού χρηματικού ποσού (56.475) €.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 05 Αυγούστου 2014 12:02

Η μοιραία λεηλασία του «Κρόνου»

Τι συμβαίνει όταν κτίρια σαν τον «Κρόνο» κηρύσσονται διατηρητέα; Ο,τι συμβαίνει με χιλιάδες κηρυγμένα ακίνητα

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Τρίτη, 05 Αυγούστου 2014 11:58

Κάμερες ασφαλείας σε σχολεία

Κάμερες καταγραφής σε περίπου 100 σχολεία και παιδικές χαρές αναμένεται να τοποθετηθούν από τον δήμο Αθηναίων, στο πλαίσιο πιλοτικού προγράμματος, ώστε να παρακολουθείται ο χώρος τις ώρες

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 05 Αυγούστου 2014 11:56

Αντίο τρόικα

Σχέδιο κατάργησης της τρόικας και αντικατάστασή της με μιαν ευρωπαϊκή Task Force με το οποίο ανοίγει ο δρόμος για χαλάρωση της οικονομικής πολιτικής που εφαρμόζεται, επεξεργάζονται οι Βρυξέλλες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τρίτη, 05 Αυγούστου 2014 11:54

Ολοι προβλέπουν θρίαμβο Ερντογάν

Η ημερομηνία έχει οριστεί για την επόμενη Κυριακή, 10 Αυγούστου. Το αποτέλεσμα ωστόσο της κάλπης είναι ήδη γνωστό. Η πρώτη εκλογή προέδρου απευθείας από τον λαό στα τουρκικά χρονικά αναμένεται να οδηγήσει σε ακόμη έναν θρίαμβο για τον ισλαμιστή ηγέτη Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΓΑΖΑ. Δεκτή απο το Ισραήλ και τη Χαμάς έγινε η πρόταση της Αιγύπτου για κατάπαυση του πυρός 72 ωρών στη Γάζα, από
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Με την ακόλουθη επιστολή ο πρόεδρος του Δ.Σ Δημήτρης Αντιπαριώτης υποβάλει την παραίτησή του από την προεδρία του Δ.Σ της ΔΕΥΑΠ
Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos