Τρίτη, 22 Αυγούστου 2017 - Psts.gr

Ο αγιασμός της έναρξης των εργασιών του έργου του φράγματος του Τσικαλαριού Νάξου τελέστηκε την Τρίτη το πρωί στην Ποταμιά, με την παρουσία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλη Αποστόλου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χιλιάδες χιλιόμετρα ακτογραμμής σε ηπειρωτικό ή νησιωτικό έδαφος μετρά η Ελλάδα, μια χώρα με ισχυρή ναυτική παράδοση και ιστορία που ανάγεται στα βάθη της αρχαιότητας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εντυπωσιακότερες από κάθε άλλη χρονιά, φαίνεται να είναι οι τριήμερες θρησκευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις που φιλοξενεί η Νάουσα από τις 21 – 23 Αυγούστου γιορτάζοντας τα Εννιάμερα της Παναγίας. Πλούσιες δράσεις που θα ψυχαγωγήσουν και θα επιμορφώσουν παράλληλα μικρούς και μεγάλους μυώντας τους στην μακραίωνη ιδιαίτερη ταυτότητα του οικισμού με συμβολικές αναφορές στο λαϊκό πολιτισμό του, πρόκειται να εκτυλιχθούν υπό τη διοργανωτική ευθύνη της εντόπιας εθελοντικής ομάδας «Κουρσάροι».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ιερά Μητρόπολις Παροναξίας σας προσκαλεί στην Επιστημονική Ημερίδα που διοργανώνει με θέμα: «Η Ιερά Μονή Αγίου Ελευθερίου Σαγκρίου Νάξου και η προσφορά της Εκκλησίας στην Παιδεία – ιδιαίτερα στή Νάξο- κατά την περίοδο της τουρκοκρατίας» το απόγευμα του Σαββάτου της 26ης Αυγούστου 2017 και ώρα 6η μ.μ. στο Σαγκρί Νάξου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Πάρου από τον Κυβερνήτη του Ε/Γ-Τ/Ρ “ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ” Ν.Π. 10739 ότι, επί της βραχονησίδας ”Μακρονήσι” ν. Πάρου, βρίσκεται 45χρονος αλλοδαπός λουόμενος, ο οποίος αιτεί συνδρομή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απόψε ολοκληρώνεται το «παζλ» του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου το «παρών» θέλει να δώσει ο Ολυμπιακός.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Την 21-08-2017 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 26χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος παραβίασε τουριστικό κατάλυμα και αφαίρεσε χρήματα και προσωπικά αντικείμενα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόσκληση για ένταξη στο ΕΠ Νότιο Αιγαίο, έργων ενίσχυσης των υποδομών πρόνοιας (παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών), προϋπολογισμού 1.200.000 ευρώ, απευθύνει ο Περιφερειάρχης

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τρίτη, 22 Αυγούστου 2017 14:53

Yordanov και επίσημα στον Φοίνικα Σύρου

Το Τ.Α.Α. Α.Ο. Φοίνικας Σύρου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Boyan Yordanov, για την αγωνιστική χρονιά 2017-2018.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos