Αυτοτραυματισμός ημεδαπού με αεροβόλο όπλο στην Κω

13 Φεβρουαρίου 2012 19:34

Σήμερα (13-02-2012) πρωινή ώρα προσήλθε στα επείγοντα περιστατικά Νοσοκομείου Κω, 24χρονος ημεδαπός τραυματισμένος στον θώρακα απ

ό αεροβόλο όπλο.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, ο 24χρονος ημεδαπός αυτοτραυματίσθηκε χθες (12-02-2012) νυκτερινή ώρα κατά την προσπάθεια του να καθαρίσει το αεροβόλο όπλο.

Η προανακριτική έρευνα διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Κω.

Κλοπή καλωδίων χαλκού από αποθήκη στη Ρόδο

Οι δράστες αναζητούνται.

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα των Αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του άγνωστου ή των αγνώστων δραστών, οι οποίοι πρωινή ώρα χθες (12-02-2012), αφαίρεσαν από αποθήκη καλώδια χαλκού συνολικού βάρους πέντε (5) τόνων και αξίας 40.000 Ευρώ, κατά δήλωση 43χρονου παθόντα ημεδαπού.

Η προανακριτική έρευνα διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου.


Συνελήφθη ένας ανήλικος ΡΟΜΑ για κλοπές στην Ρόδο, αναζητείται η μητέρα του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Εξιχνιάστηκαν συνολικά (3) περιπτώσεις κλοπών και δύο απόπειρες κλοπών σε οικίες .

Συνελήφθη το Σάββατο (11-02-2012) στην Ρόδο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, ένας ημεδαπός ανήλικος Ρομά, ηλικίας 16 ετών, κατηγορούμενος για διακεκριμένες κλοπές, ενώ αναζητείται η 46χρονη μητέρα του, κατηγορούμενη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Ειδικότερα το Σάββατο (11-02-2012) την νύκτα στην πόλη της Ρόδου, ο 16χρονος συνελήφθη από αστυνομικό της Υποδ/νσης ασφαλείας Ρόδου, γιατί αποπειράθηκε να εισέλθει σε οικία 35χρονου ημεδαπού με σκοπό την κλοπή, χωρίς να ολοκληρώσει την πράξη του, καθότι έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη.

Από την αστυνομική έρευνα που ενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι το χρονικό διάστημα από 10-02-2012 έως 11-02-2012 στην ευρύτερη περιοχή της Ρόδου διέπραξε συνολικά τρείς κλοπές και δύο απόπειρες σε οικίες, αφαιρώντας κινητά τηλέφωνα.

Στην κατοχή του βρέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους κατόχους τους.

Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos