Κρατικό πιστοποιητικό γλωσσομάθειας

20 Φεβρουαρίου 2012 20:08

Όπως ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, από τις 20 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 02 Μαρτίου 2012 θα υποβάλλονται στις Διευθύνσεις

Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας αιτήσεις για συμμετοχή στις εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας. Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν στις 05 και 06 Μαΐου 2012 για τα επίπεδα Α (Α1 «στοιχειώδης γνώση» και Α2 «βασική γνώση» σε ενιαίο διαβαθμισμένο τεστ), Β (Β1 «μέτρια γνώση» και Β2 «καλή γνώση» σε ενιαίο διαβαθμισμένο τεστ) και Γ1 («πολύ καλή γνώση»).

Για τη συμμετοχή τους στις εξετάσεις οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν τα παρακάτω δικαιολογητικά:

1. Μια φωτογραφία μικρού μεγέθους.

2. Ένα παράβολο του δημοσίου από οποιαδήποτε εφορία, Κ.Α.Ε. 3741: 60 ευρώ για το επίπεδο Α και 80 ευρώ για τα επίπεδα Β και Γ1.

3. Φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου ή άλλο νόμιμο αποδεικτικό ταυτοπροσωπίας.

4. Ειδικό έντυπο αίτησης, που διατίθεται από την επιτροπή συγκέντρωσης δικαιολογητικών στις κατά τόπους Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Επισημαίνεται ότι στο νομό Κυκλάδων θα λειτουργήσει μόνο ένα Εξεταστικό Κέντρο, στη Σύρο.

Για περισσότερες πληροφορίες και για υποβολή αιτήσεων οι ενδιαφερόμενοι από την Πάρο μπορούν να απευθύνονται στην κ. Ελένη Καραδημητράκη, στο κτίριο του Επαρχείου Πάρου, τηλέφωνο 22843-61235

ΑΠΟ ΤΗ Δ.Δ.Ε. ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos