Αστυνομικό δελτίο

18 Μαϊος 2012 16:26

Συνελήφθη ένας αλλοδαπός για κλοπή δίκυκλων, στην Σύρο.

Συνελήφθη χθες (17.05.2012) το βράδυ στην Σύρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ερμούπολης, ένας 22χρονος αλλοδαπός υπήκοος Ουκρανίας κατηγορούμενος για κλοπές.

Ειδικότερα χθες απογευματινές στην Ερμούπολη Σύρου, ο 22χρονος αφήρεσε διαδοχικά δυο δίκυκλα μοτοποδήλατα από χώρους στάθμευσης και στην συνεχεία τα εγκατέλειψε σε διάφορα σημεία της πόλης.

Τα δίκυκλα μοτοποδήλατα βρέθηκαν στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας και αποδόθηκαν στους δικαιούχους.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου.


Συνελήφθη ένας (1) ημεδαπός για εμπόριο προϊόντων απομίμησης, στην Ρόδο.

Συνελήφθη χθες (17.05.2012) στην Ρόδο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, ένας 36χρονος ημεδαπός (υπεύθυνος καταστήματος τουριστικών ειδών) κατηγορούμενος για εμπόριο προϊόντων απομίμησης.

Ειδικότερα χθες το απόγευμα στην Παλιά πόλη της Ρόδου, ύστερα από σχετική καταγγελία και έλεγχο που έγινε σε κατάστημα τουριστικών ειδών και ειδών λαϊκής τέχνης βρέθηκαν να διατίθενται προς πώληση 230 είδη τα οποία όπως διαπιστώθηκε αποτελούν προϊόντα απομίμησης και αντιγραφής γνήσιων εμπορικών σημάτων γνωστής εταιρείας.

Τα πλαστά προϊόντα κατασχέθηκαν.

Σε βάρος του ιδιοκτήτη του καταστήματος, που απουσίαζε και αναζητείται, σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ ο 36χρονος συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.


Συνελήφθη μια ημεδαπή που επιχείρησε να παραδώσει ναρκωτικά σε κρατούμενο, στην Ρόδο.

Δικογραφία σχηματίστηκε επιπλέον σε βάρος του κρατουμένου και ενός ακόμη άτομου που αναζητείται.

Συνελήφθη χθες (17.05.2012) το βράδυ στην Ρόδο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου, μια 44χρονη ημεδαπή για απόπειρα εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών στο κρατητήριο του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου.

Για την ίδια υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 23χρονου κρατουμένου καθώς και ενός ακόμη άτομου που αναζητείται.

Ειδικότερα χθες το βράδυ, η 44χρονη κατά την διάρκεια επισκεπτηρίου σε κρατούμενο, μετέφερε μεταξύ άλλων ένα μπουκάλι με σαμπουάν στο οποίο βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες δυο συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη συνολικού βάρους 3,3 γραμμαρίων και προορίζονταν για τον 23χρονο κρατούμενο συγγενή της.

Από την διερεύνηση της υπόθεσης διαπιστώθηκε ότι την συσκευασία με τις ναρκωτικές ουσίες παράδωσε στην 44χρονη έναν φιλικό πρόσωπο του κρατουμένου, το οποίο και αναζητείται.

Η ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε.

Η συλληφθείσα και ο κρατούμενος για τον οποίο προορίζονταν η ηρωίνη, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

{plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos