Νέα γραφεία ΕΟΤ ΠΥΤ Κυκλάδων

13 Ιουλίου 2012 11:46

Σας ενημερώνουμε ότι από 9/7/2012 οι υπηρεσίες του ΕΟΤ ΠΥΤ Κυκλάδων μετεγκατεστάθησαν σε διατηρητέο κτίριο στην οδό Φολεγάνδρου 4 στο λιμάνι της Ερμούπολης.

Οι εγκαταστάσεις είναι πολύ αναβαθμισμένες και θα εξυπηρετήσουν πολύ καλύτερα τους επιχειρηματίες του τουρισμού, αλλά και τους τουρίστες, αφού πρόκειται για ισόγειο - ενιαίο χώρο, μόλις 50 μέτρα από την αποβάθρα.

Το μίσθωμα είναι χαμηλότερο κατά 650 ευρώ από το προηγούμενο και υπάρχει πλήρης ηλεκτρονική αρχειοθέτηση στο ενιαίο πια χώρο του αρχείου. Ο χώρος είναι μοντέρνος και λειτουργικός και ο εξοπλισμός αρκετά ικανοποιητικός, αν στελεχωθεί και η υπηρεσία, μπορούμε να ελπίζουμε σε ακόμη καλύτερες υπηρεσίες. Διαπιστώσαμε, ότι όταν υπάρχει καλή διάθεση, ακόμη και ο δυσκίνητος δημόσιος τομέας, μπορεί να κάνει την υπέρβαση σε δύσκολους καιρούς, με ελάχιστο προσωπικό και χρήματα.

Είναι όμως αρκετοί λίγοι φιλότιμοι υπάλληλοι, που εργάζονται αμισθί βράδια και σαββατοκύριακα, για να φέρουν την πολυπόθητη αλλαγή στη δημόσια διοίκηση και στο τουρισμό; Δεν μου φαίνεται πολύ ρεαλιστικό, αλλά μέχρι να γίνουν οι μεγάλες κεντρικές αλλαγές, εμείς θα καλοδεχόμαστε και θα εκτιμάμε κάθε καλή προσπάθεια που κάνει τη διαφορά.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos