Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2020 - Psts.gr

Δεν θα πραγματοποιηθούν πτήσεις το διάστημα 2 - 18 Μαρτίου, όπως επίσης και στις 25 Μαρτίου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια τοπική κοινωνία ανάστατη, σύσσωμη και αποφασισμένη να αντισταθεί σθεναρά στην εγκατάσταση βιομηχανικού αιολικού πάρκου στο νησί είναι η Τήνος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Tη Δευτέρα κάνουμε πράξη κάτι που είναι αυτονόητο για την προστασία του περιβάλλοντος και την εξυπηρέτηση όλων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με αφορμή την έξαρση της εποχικής γρίπης και το κλείσιμο επ΄ ολίγον ορισμένων σχολικών μονάδων και επειδή ο κίνδυνος μετάδοσης της γρίπης θα είναι υπαρκτός και στο προσεχές χρονικό διάστημα, εφιστούμε την προσοχή στους γονείς για την τήρηση των οδηγιών πρόληψης, που καθημερινά μεταδίδουν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη (2) αλλοδαπών για παράνομες οικοδομικές εργασίες στη Μύκονο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 11-02-2020 το πρωί συνελήφθησαν στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου,

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2020 17:59

Συνελήφθη στη Θήρα 39χρονος διωκόμενος

Συνελήφθη χθες (11 Φεβρουαρίου 2020) το απόγευμα στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, ένας 39χρονος αλλοδαπός σε

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανακοίνωση τουΚώστα Πελετίδη, δημάρχου Πατρέων, εκπροσώπου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην ΚΕΔΕ, για τη συνάντηση του πρωθυπουργού με το ΔΣ της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2020 17:45

Διακομιδή 80χρονου από το λιμάνι της Πάρου

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακή διακομίστηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμένα ν. Πάρου στο λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΕΡΙΘΕΛΓΗ Ι'' Ν.Π. 8745, 80χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέπλο μυστηρίου εξακολουθεί ακόμα και τρεις μήνες μετά, να καλύπτει τα πραγματικά αίτια κάτω από τα οποία πέθανε ένας 53χρονος ναυτικός σε πλοίο ελληνικής σημαίας και συμφερόντων, στο κινεζικό νησί Zhoushan.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos