Υποψήφια με την παράταξη του Μανώλη Γλυνού η Μαρουλία Κοντού από την Πάρο

21 Μαρτίου 2019 21:06

Η παράταξη «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου» με χαρά ανακοινώνει σήμερα την υποψηφιότητα της Μαρουλίας Κοντού από την Πάρο. Η υποψηφιότητά της, καταδεικνύει την έμφαση που δίνει η παράταξή μας στον τομέα του πολιτισμού.

Καλωσορίζοντας την Μαρουλία Κοντού στην «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου», ο υποψήφιος περιφερειάρχης Μανώλης Γλυνός, δήλωσε τα εξής: «Στόχος μας είναι οι πολιτιστικές εκδηλώσεις και δράσεις να συνδυάζουν τον επαναπροσδιορισμό της πολιτιστικής μας ταυτότητας παράλληλα με την προαγωγή του πολιτισμού, με βασικό άξονα το τρίπτυχο ανάδειξη – προστασία- ανάπτυξη.

Η Μαρουλία υπηρετεί τον πολιτισμό με συνέπεια και ήθος όλα αυτά τα χρόνια. Η παρουσία της είναι βέβαιο ότι θα ενισχύσει την αποτελεσματικότητα του προγράμματός μας για τον πολιτισμό, που περιλαμβάνει μια σειρά από εξειδικευμένες δράσεις και πρωτοβουλίες από το πιο μικρό μέχρι το πιο μεγάλο νησί της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Καλωσόρισες Μαρουλία στη “Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου”, καλή επιτυχία!».

Η Μαρουλία Κοντού στο πολιτικό της μήνυμα αναφέρει: «Με μεγάλη χαρά αποδέχθηκα την πρόταση του Μανώλη Γλυνού για να συμπορευτώ με την παράταξη “Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου”. Σε μια

περίοδο που ο πολιτισμός βιώνει την δική του κρίση, δεν θα μπορούσα να μην ανταποκριθώ σε αυτό το κάλεσμα ευθύνης. Ο άνθρωπος Μανώλης Γλυνός είναι η εγγύηση ότι με συνεργασία και συνέργεια, με όραμα και σχέδιο, μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά για τα νησιά μας και στον τομέα του πολιτισμού».

Βιογραφικό

Η Μαρουλία Κοντού γεννήθηκε στον Πειραιά και μεγάλωσε στην Πάρο. Είναι παντρεμένη με τον Γιώργο Καβάλλη, μητέρα δύο παιδιών και κατοικεί μόνιμα στην Πάρο.

Σπούδασε πιάνο και ανώτερα θεωρητικά της μουσικής στην Αθήνα. Είναι κάτοχος Διπλώματος πιάνου, πτυχίου αρμονίας, αντίστιξης και φυγής. Επίσης είναι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Διευθυντών Χορωδιών Ελλάδος. Από το 2015 είναι ιδρύτρια και καλλιτεχνική διευθύντρια του Ωδείου «Μυθωδία» στην Πάρο .

Έχει παρακολουθήσει παιδαγωγικά σεμινάρια καθώς και σεμινάρια διδασκαλίας πιάνου, διεύθυνσης χορωδίας και ορχήστρας καθώς και το Σύστημα Orff στο Mozarteum University of Saltzburg Austria.

Εργάστηκε στην Σχολή Μουσικής του Δήμου Πάρου από το 1998 έως το 2015 και διεύθυνε με μεγάλη επιτυχία την παιδική Χορωδία της Σχολής και το φωνητικό σύνολο ενηλίκων.

Χορωδιακά σχήματα και μαθητές της έχουν επανειλημμένως βραβευτεί με πρώτο βραβείο και χρυσό μετάλλιο σε Πανελλήνιους Μουσικούς Διαγωνισμούς. Η ίδια καλείται και ως μέλος σε κριτικές επιτροπές μουσικών διαγωνισμών.

Έχει συνεργαστεί με σημαντικούς καλλιτέχνες της κλασικής και έντεχνης μουσικής και έχει λάβει μέρος σε φεστιβάλ και συναυλίες όχι μόνο στην Πάρο αλλά και στην Σαντορίνη, Αντίπαρο, Κάρυστο, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Νάουσα Ημαθίας, Άμφισσα, Ιτέα, και σε άλλα μέρη της Ελλάδας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos