45 Χρόνια πέρασαν από την νύχτα πού άλλαξε την ζωή όλων των Ελλήνων

24 Ιουλίου 2019 10:44

Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Μονογυιού δήλωσε για την επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας στην Ελλάδα τα εξής.

Ηταν 24 Ιουλίου 1974 όταν ο Εθνάρχης Κων/νος Καραμανλής έφθανε στην Αθήνα , μετά την κατάρρευση της επταετούς δικτατορίας και υπό το βάρος της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο. Σήμερα συμπληρώνονται σαράντα πέντε χρόνια από την επαναφορά του Κ. Καραμανλή στην δοκιμαζόμενη Ελλάδα και την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

Εκείνη την ιστορική νύχτα που έμειναν ξάγρυπνοι όλοι οι Ελληνες, ανέμεναν στο πρόσωπο του Καραμανλή τη λύτρωση. Από εκείνο το βράδυ ,αρχίζει η νέα εποχή για την χώρα μας πού γέμισε τις καρδιές όλων με ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.

Τότε άρχισε η εποχή της Μεταπολίτευσης, η λαμπρότερη ίσως περίοδος της πολιτικής ιστορίας του Ελληνικού κράτους, με την Νέα Δημοκρατία να διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο μέχρι σήμερα.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos