Γνωστοποίηση από την Κατερίνα Μονογυιού στον Υπουργό Ναυτιλίας των προβλημάτων στη δρομολόγηση πλοίων των νησιών Ιου και Αμοργού

08 Οκτωβρίου 2019 19:45

Η Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κα Μονογυιού Κατερίνα θέλοντας να γνωστοποιήσει στον Υπουργό Ναυτιλίας κ. Ι. Πλακιωτάκη τα προβλήματα που αφορούν τις θαλάσσιες συγκοινωνίες των νησιών Ιου και Αμοργού , κατέθεσε στη Βουλή Αναφορές αναδεικνύοντας αφ’ενός :


Την δεινή θέση στην οποία βρίσκεται η νήσος Ιος , λόγω της διακοπής των καλοκαιρινών δρομολογίων του συμβατικού οχηματαγωγού και του ταχυπλόου που την συνέδεαν με τον Πειραιά. Με επιστολή του δε ο Δήμαρχος Ιητών κ. Γκίκας ζητά εκτός των παραπάνω , την προσέγγιση επιβατικού οχηματαγωγού για την εξυπηρέτηση του νησιού. Αφ΄ετέρου : Την από 2/10/2019 επιστολή των κατοίκων και φορέων της νήσου Αμοργού όπου εκθέτουν τα προβλήματα που αντιμετώπισαν και συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι , οι επαγγελματίες και οι επισκέπτες της νήσου , λόγω αλλαγών που έγιναν στις δρομολογήσεις και στους τύπους των επιβατικών πλοίων και οχηματαγωγών που προσεγγίζουν την Αμοργό και ζητούν άμεσες λύσεις για την εξυπηρέτηση του νησιού.

Οι πολίτες των νησιών μας πρέπει να εξυπηρετούνται συνεχώς και όχι μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες , επισήμανε τέλος η κα Μονογυιού.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

plastira 265x280