Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου 2022 - Psts.gr

Σε μια προσπάθεια να αντιμετωπίσει την εισβολή ρωσικών στρατιωτικών δυνάμεων στη χώρα του, υπογράφοντας σχετικό προεδρικό διάταγμα

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεύτερο πακέτο με πολύ αυστηρότερες κυρώσεις αποφάσισαν οι Ευρωπαίοι ηγέτες σε βάρος της Ρωσίας ως απάντηση για την εισβολή στην Ουκρανία τα ξημερώματα της Πέμπτης. Η Σύνοδος Κορυφής των ηγετών της Ε.Ε ξεκίνησε λίγο πριν τις 22:00 και αποφάσισαν μαζικές και σοβαρές οικονομικές συνέπειες κατά της Μόσχας που αφορούν στον χρηματοπιστωτικό τομέα, στους τομείς ενέργειας, μεταφορών, σε παροχή αγαθών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στρατιωτικά, αλλά και εξαγωγών κυρίως τεχνολογικών προϊόντων. Παράλληλα αυξάνονται και τα πρόσωπα που μπαίνουν στη λίστα των κυρώσεων.


Η αναφορά των συμπερασμάτων (παρ.10) στην ανάγκη λήψης έκτακτων μέτρων και στον τομέα της ενέργειας - ώστε, όπως είπε ο πρωθυπουργός - να υποστηριχθούν τα κράτη-μέλη απέναντι σε ενδεχόμενες απότομες αυξήσεις των τιμών ενέργειας, συμπεριλήφθηκε κατόπιν πρότασης και ενεργειών της ελληνικής πλευράς.

Σύμφωνα με του Ευρωπαίους ηγέτες οι κυρώσεις αυτές έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να «χτυπήσουν» τα συμφέροντα του Κρεμλίνου και την ικανότητα της Μόσχας για να χρηματοδοτήσει αυτόν τον πόλεμο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αγώνας δρόμου γίνεται από τον Alpha, με αυξήσεις σε μισθούς σε όλο το καστ του «Σασμού» και, κυρίως, στους πρωταγωνιστές (καρμπόν όπως συνέβη με τους ηθοποιούς στις «Άγριες μέλισσες» τη δεύτερη σεζόν), ώστε να πραγματοποιηθεί ο δεύτερος κύκλος της σειράς.

Κατηγορία LIFESTYLE

Οι τυχεροί αριθμοί στη κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 14, 16, 29, 34, 37 και Tζόκερ το 4.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας ανακοίνωσε πως υπάρχει πτώση μεταγωγικού αεροσκάφους με όλους τους επιβάτες να είναι νεκροί

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε διάγγελμά του προς τον αμερικάνικο λαό πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν ανακοίνωσε νέες κυρώσεις κατά της Ρωσίας, μετά την εισβολή του ρωσικού στρατού στην Ουκρανία σήμερα (24/2).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι αντιδράσεις ανά τον κόσμο (και) στον αθλητισμό μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία συνεχίζονται.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δείτε την ανακοίνωση της φετινής διοργάνωσης για τη συμμετοχή της Ρωσίας και τη σύσσωμη οργή των χρηστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεσμεύονται τα περιουσιακά στοιχεία 100 φυσικών προσώπων - Παγώνει η χρηματοδότηση μεγάλων ρωσικών εταιρειών

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Μόσχα είναι πρόθυμη να διαπραγματευτεί όρους παράδοσης με το Κίεβο σχετικά με τη συνεχιζόμενη ρωσική στρατιωτική επίθεση που διεξάγεται αυτή τη στιγμή στην Ουκρανία, δήλωσε την Πέμπτη ο γραμματέας Τύπου του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos