Δευτέρα, 07 Φεβρουαρίου 2022 - Psts.gr

Έτρεχε με ταχύτητα 417 χιλιομέτρων/ ώρα σε έναν αυτοκινητόδρομο και τώρα είναι αντιμέτωπος με διώξεις: η εισαγγελία του Στένταλ (Σαξονία-Άνχαλτ) ξεκίνησε σήμερα έρευνα σε βάρος ενός Τσέχου δισεκατομμυριούχου, που καταγράφηκε σε βίντεο να τρέχει με αυτήν την ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά την αποπομπή από την κυβέρνηση του τέως υπουργού Ανάπτυξης Σπήλιου Λιβανού, εκτός ΝΔ βρίσκεται πλέον και ο δήμαρχος Σπάρτης και πρώην υφυπουργός της ΝΔ Πέτρος Δούκας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αλλάζει από το βράδυ της Δευτέρας 7/2 το καιρικό σκηνικό στα νησιά των Κυκλάδων και από την... άνοιξη των τελευταίων ημερών θα έρθει ξανά χειμώνας!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 07 Φεβρουαρίου 2022 18:24

Φταίμε και εμείς… αλλά, λίγο, για τον Άλκη

Η προτροπή «Φόρεσε το κασκόλ ή τη φανέλα της ομάδας που αγαπάς και έλα να κόψουμε μια πίττα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» πραγματοποιήθηκε. Κοινή πίττα όλων των φιλάθλων, όλων των ομάδων.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ενημερώνουμε τους κατοίκους τους Δήμου μας ότι η υπ’ αριθμ. ΥΠΕΝ/ΔΗΕ/124788/2150/28.12.2021 Κοινή Απόφαση των Υπουργών Οικονομικών

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με απόφαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη νέος Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων αναλαμβάνει ο μέχρι σήμερα Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, βουλευτής Κιλκίς, Γιώργος Γεωργαντάς.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για τη Νεφέλη Τίτα το «Πεκίνο 2022» είναι η πρώτη διοργάνωση Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στην οποία συμμετέχει. Είναι το νεότερο μέλος της Εθνικής μας ομάδας που βρίσκεται στην Κίνα.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Αναλυτικά η γεωγραφική κατανομή των νέων κρουσμάτων του 24ώρου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του ΕΟΔΥ: «Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 18.855, εκ των οποίων 63 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 07 Φεβρουαρίου 2022 17:09

Ο ‘Αλκης συγκίνησε και την Πάρο

Η δολοφονία του νεαρού στη Θεσσαλονίκη έχει αγγίξει το σύνολο της κοινωνίας στη χώρα μας και οι σχετικές εκδηλώσεις παντού, τείνουν να δώσουν χαρακτήρα κινήματος εναντίον της βίας.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos