Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2022 - Psts.gr

Την ίδια στιγμή οι ρωσικές δυνάμεις βρίσκονται στα προάστια του Κιέβου και ετοιμάζονται για τη «μεγάλή επίθεση» στην πρωτεύουσα

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άστατος θα είναι ο καιρός στις Κυκλάδες από την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου μέχρι περίπου τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2022 21:56

Live Stream: Α.Ο. Πύργου - ΑΕ Πάρου

Παρακολουθήστε, το Σάββατο στις 16:30 σε ζωντανή μετάδοση από το γήπεδο των Φηρών την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής της Φ' Φάσης της Α΄ κατηγορίας μεταξύ του ΑΟ Πύργου και της ΑΕ Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στα χρώματα της ουκρανικής σημαίας φωταγωγήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (25/2) το σιντριβάνι της πλατείας Ομονοίας και το κτίριο της Τεχνόπολης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η UEFA συνεχίζει το «μπαράζ» κυρώσεων προς τη Ρωσία, για την εισβολή και την έναρξη πολέμου με την Ουκρανία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία αποτελεί κατάφωρη παραβίαση του Διεθνούς Δικαίου και καταστρατήγηση των καταστατικών αρχών του ΟΗΕ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2022 19:55

Top προορισμοί για διακοπές στο Αιγαίο

Τα ελληνικά νησιά αποτελούν τους top προορισμούς για τις διακοπές όχι μόνο των Ελλήνων αλλά εκατομμυρίων τουριστών κάθε καλοκαίρι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Σουηδία και η Φινλανδία επέλεξαν να είναι ουδέτερες χώρες, γι' αυτό και δεν είναι μέλη του ΝΑΤΟ, δήλωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συναγερμός έχει σημάνει τις τελευταίες ώρες στη Μαριούπολη καθώς όπως μετέδωσε, ανταποκριτής του OPEN Σωτήρης Δανέζης την πόλη του ουκρανικού νότου διαπερνά ένα συνεχές βουητό, το οποίο προέρχεται είτε από πολεμικά αεροσκάφη είτε από ρουκέτες τύπου Grand, οι οποίες πλήττουν κατά εκατοντάδες τους ρωσικούς στόχους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίσημα σήμερα η EBU ανακοίνωσε τον αποκλεισμό της Ρωσίας από την Eurovision 2022 στο Τορίνο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos