Σάββατο, 07 Ιουνίου 2014 - Psts.gr

Η Ελληνική Αστυνομία, συνεπής στην αρχή της ανοιχτής διακυβέρνησης και της ενημέρωσης του πολίτη για το έργο των Αρχών, συνεχίζει να δημοσιεύει συνολικά στοιχεία συλλήψεων, εξιχνιάσεων, εξαρθρώσεων και κατασχέσεων, ανά μήνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη χθες (06-06-2014) στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, μια 29χρονη ημεδαπή κατηγορούμενη για υποκλοπή μεταφορικού έργου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 07 Ιουνίου 2014 12:14

Τα επόμενα βήματα του κ. Σαμαρά

Τα επόμενα βήματα στην κατεύθυνση της ανάταξης της κυβερνητικής εικόνας και της στροφής της πολιτικής της κυβέρνησης σε πιο φιλολαϊκή
Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σάββατο, 07 Ιουνίου 2014 12:11

Γενέθλια στο σπίτι της Ακρόπολης

Σε κανένα άλλο μουσείο της χώρας δεν υπάρχει αυτή η χαρά. Παιδιά τιτιβίζουν μπροστά στο βίντεο με τις Κόρες, που «ζωντάνεψαν» στις όψεις των πολυκατοικιών στα εγκαίνιά του το 2009.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μόνο μέσα στους πέντε πρώτους μήνες του 2014, οι Τούρκοι πραγματοποίησαν 1.017 παραβιάσεις του Ελληνικού Εναερίου Χώρου (EEX). Αυτό ισοδυναμεί με μια κατακόρυφη αύξηση της παραβατικής τους δραστηριότητας, σε σχέση με το 2013, όπου είχαν πραγματοποιήσει μόνο 636 παραβιάσεις.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 07 Ιουνίου 2014 12:04

Έρχεται ο «Ελεγχος απορρήτου»

Μια σειρά από αλλαγές, που δίνουν τη δυνατότητα στα μέλη του να καταλαβαίνουν και να ορίζουν πιο εύκολα σε ποιους είναι «ορατοί», ανακοίνωσε πριν από λίγες

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το 1956, η Τυνησία και το Μαρόκο ανακηρύχθηκαν ανεξάρτητα κράτη. Εως τότε, τελούσαν υπό το νομικό καθεστώς προτεκτοράτων και αποτελούσαν μέρος του γαλλικού αυτοκρατορικού οικοδομήματος, το οποίο μπήκε σε τροχιά αποδόμησης μετά τη λήξη του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με άνοιγμα προς την ΕΕ και την δέσμευσή του για προστασία της εθνικής κυριαρχίας της Ουκρανίας, ορκίστηκε, παρουσία πολλών ξένων αντιπροσωπειών, νέος πρόεδρος της χώρας, ο πολυεκατομμυριούχος

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σε συνέχεια του χθεσινού δημοσιεύματος μας ότι απομακρύνεται το σενάριο για το κλείσιμο του ΙΚΑ Πάρου δημοσιεύουμε την επιστολή
Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos